Élvezed az autózás szabadságát vagy folytatod a küzdelmet a felelőtlen emberekkel

Rendelkezz az előrelátás képességével, ne menj arra, ahol a szabályszegők bajt okozhatnak neked. Tudd meg, hogy hogyan kerülhető el a veszélyes ember, a veszélyes hely. Kezdd el most ingyen! 

Áldozat akarsz lenni a közúti forgalomban vagy messze elkerülöd a fenyegetéseket?

Szerezd meg a saját szuperképességedet, lásd meg az előtted felbukkanó fenyegetést

A vétlen áldozata leszel?

Védekezni kell a felelőtlen emberekkel szemben. A TE tudásod és rutinod jelenti a megoldást, ha pontosan van információd arról, hogy mi fog történni. A SAFETY EYE kilométerekre lát előre, odaad neked minden információt, amire szükséged van.

Okos autó vagy okos ember

Milliós fejlesztések az új autóknak. Ha nem teheted meg az autóváltást, akkor TE már áldozata vagy a fejlődésnek. A SAFETY EYE minden közlekedőnek segít, sőt lehetővé teszi, hogy az okos autók ne tudjanak többet, mint a régebbi járművek és a tulajdonosaik.

Éjjel-nappal, tavasztól tavaszig

Időjárás, napszak, évszakok. Jégfolt, rossz út, útépítés, stb. Mind más és más körülmény. 24 órában dolgozik érted, a biztonságodért a SAFETY EYE. Felderíti, hogy a külső körülményekben mire számíts, hogy mire figyelj.

SAFETY EYE - GLOBAL TRAFFIC SUPPORT

Mesterséges intelligencia a közúti biztonságért

Szerinted mit kell tenni a gyakorlati balesetmegelőzéshez? 

Szaglást, hallást és ízlelőbimbókat adni az autóknak és elvenni az embertől az autózást, helyettesíteni az önvezető funkcióval TÉGED vagy személyes támogatást adni és kiszűrni az alkalmatlan, agresszív és fenyegető magatartású embereket.

Ha az utóbbit tartod jobb megoldásnak, akkor a SAFETY EYE a barátod lesz. 24 órában lát el téged bármilyen járműben azzal az információval, hogy kihez ne kerülj közel, mert veszélyes, fenyegető rád és az autódra nézve. Képes lesz a rendszer előre jelezni a gyalogosok, motorosok, teherautósok magatartását. Megmutatja majd, hogy a domb, hegy vagy a kanyar után mire számíts. Felfedi a forgalomban található más járművek rendszerei által érzékelhető információkat és ellát vele téged, aki képes vagy elkerülni a veszélyt!

Miért más ez, mint az autókba épített aktív és passzív biztonsági rendszerek?

Valós időben, valós helyen, valós adatokkal

Az aktív rendszerek 100-200 méteren belül dolgoznak, kizárólag az autóban. Nem ismerik fel a többi forgalmi szereplő magatartását, viselkedését.  

A SAFETY EYE a forgalom szereplőitől, a külső adatbázisokból és a saját képességeinket ismerve ad valós időben előrejelzéseket. Kilométerekre előre. 

Segít a tudásunkat fejleszteni és ellát minket azzal a képességgel is, hogy nem lehet minket megcáfolni. Tényeket tudunk adni másoknak, ha vitába keveredünk, mégpedig lejátszható, modellezhető formában.

A SAFETY EYE felismeri, ha emberi hiba van előttünk, ha műszaki hiba okoz váratlan problémát vagy ha külső körülmény jelentkezik, amelyet érdemes elkerülnünk vagy esetleg a egy vezetéstechnikai módosítással azonnal el is kerülünk. 

Előrejelzés! Nem csak egy jelzés

Helyfüggetlen, járműfüggetlen és közlekedési módtól független. Összességében látja a forgalmat, értelmezi az egyes emberek tevékenységét és ellát minket információval. Mégpedig 24 órában, a hét bármely napján. Képes lesz olyan útvonalakat ajánlani, amelyek számunkra a legbiztonságosabbak!

Mindent is tudni fogsz

Jól vezetsz, akkor abban támogat, hogy ne érjen baj. Ha bizonytalan vagy, akkor segítségedre lesz, hogy ne kerülj az “okostojások” közelébe és fejleszteni fog minden nap. Nem oszt meg mással információt a személyes tudásodról, csak neked jelez. Pontosan azért teszi, hogy megvédjen másoktól a TE tudásod alapján. Rendelkezz azzal a képességgel, hogy több ismereted van a forgalomról, mint a közlekedés más szereplőinek!

Intelligens útvonalak, ahol TE vagy a legintelligensebb!

A mesterséges intelligenciának segítenie kell bennünket. Ez az alapelvünk. Nem többet kell tudnia, hanem érthetően fogalmazva át kell adnia a tudását annak, akivel kapcsolatban van. Így kibővíti a tudásunkat. A képességeidnek, az autódnak egyaránt megfelelő útvonal tervezés gazdaságos, azaz olcsóbb, veszélytelenebb és gyorsabb utat biztosít, mint a hagyományos útvonaltervezések. A SAFETY EYE képes a mesterséges intelligencia erejével felruházni TÉGED és az autód is!

Önvezető járművek vagy ön vezeti a járművet?

Amiért fontos az adatalapú járműhasználat

Képzeld el a jövőt! Az utakon önvezető járművek, nem nyúlhatsz bele a folyamatba. Megszűnik a “sofőr”, mint állás. Megszűnik a jogosítvány, hiszen a gépek el fogják helyetted végezni a járművezetést. Nem lesz olyan hely, ahová ellenőrzés nélkül juthatnál el és nem lesz olyan tevékenység sem, amelyet ne ellenőrizne valaki a járműveken keresztül. Nem mehetsz majd el a boltba csak úgy, vagy egy élményautózásra, mert nem TE döntesz majd. Mikor? Már nem kell sokat várnod. Ha nem figyelsz, elveszik tőled a szabadságot.

Ugye milyen jó lesz ez a világ?

A közlekedés telített az adatokkal. Mégpedig olyan adatokkal, amelyet az ember támogatására lehet odaadni. Ha ezt használjuk fel, akkor a szabadság megőrzése mellett lesz lehetőség az embert, azaz Téged támogatni. Önállóan dönthetsz és ebben egy rendszer lesz a segítségedre. A gép arra való, hogy megkönnyítse az ember életét. Nem arra, hogy helyettesítse. Az adatalapú járműhasználat könnyebbé teszi a járműhasználatot, biztonságosabbá az utakat és megőrzi a szabadságát az embereknek.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Garancia

Olvasd el az önvezető autók használati utasítását vagy az új járművek biztonsági berendezéseinek használatára vonatkozó információk “apróbetűs” részét. A TE felelősséged, hogy mit használsz, de ha hiba van és az neked problémát okoz, akkor az is a TE felelősséged, mert dönthettél volna úgy, hogy mégsem használod. Tehát garancia nincs.

A SAFETY EYE nem szeretne ilyen rendszer lenni. 

Ha használod, akkor elsődleges célja a biztonságod a rendszer számára. Mi azt garantáljuk, hogy 24 órában lesz egy “őrangyalod”, akinél nem haladsz gyorsabban, aki mindig a háttérben segít. Garanciát adunk arra, hogy a teljes rendszer fejlesztése pontosan ezen nézőpont alapján történik. Tehát minden körülmények között az emberi biztonságot akarjuk garantálni a közúti közlekedésben.

Miért válassz minket még ma?

Bizonyíték az első naptól

Nincs a kezedben semmilyen eszköz, amellyel bebizonyíthatod, hogy TE mindent jól csináltál. Tapasztalatból tudjuk, hogy még részese sem kell legyél egy balesetnek, de elvehető a jogosítványod! Ne hagyd, legyen eszközöd megvédeni magad, mégpedig olyan, ami minden pillanatban rendelkezésre áll!

A családod és a barátaid is bevonhatók

Mindenkit szeretnél bevonni a családból? Az autódat gyakran adod kölcsön és a barátaidat is biztonságban akarod tudni? A SAFETY EYE személyreszóló biztonságot ad, de csak a forgalomban haladó járművek elemzését tette fizetőssé. Így bármennyi barátot, családtagot tudsz védeni a saját autóddal.

Kapcsolatot teremtünk

Tartozhatsz egy olyan társasághoz, akiknek fontos a biztonságuk. Nem kell elfogadnod, hogy felelőtlen emberekkel legyél egy körbe sorolva. Megkülönböztetheted magad azzal, hogy a SAFETY EYE közösségéhez tartozol, akik már rendelkeznek a szuperképességgel, amellyel a jövőbe látnak!

Partnereink

Űrlap