Napról napra nehezebb a gazdaságos járműüzemeltetés vagy figyelmen kívül hagyhatóvá tesszük a problémát?

Drasztikusan csökkenthetők a kiadások. Megtalálható az alkalmas dolgozó és egyszerűen gazdaságossá tehető a járműüzemeltetés. 

Milyen problémákkal küzdhet egy fuvarozó, szállítmányozó? Miért kell szemléletváltás a kereskedelmi vállalkozásoknál a járműflották üzemeltetésében? Építőipar, mezőgazdaság, szolgáltató...

Az Ön cégében melyik van jelen a három alapvető gond közül?

Üzemanyag

Az üzemagyag ára és egyéb költségek összege mellett ezt a költséget a járművek fizika adottságai és a közlekedési szokások befolyásolják a leginkább. A SAFETY EYE a fizikai paramétereket és a környezeti adottságokat egyaránt szem előtt tartja. Hatékonysága abban rejlik, hogy azt támogatja, aki hatással van valós időben a költségek csökkentésére.

Alkalmazottak

Hiány van a munkaerőből a piacon: Alkalmas és jó gépjárművezetőre van szüksége a vállalatoknak. Értékesítők hajtják a járműveket, de nem termelik meg a kiadásokat. A vállalkozások vezetőinek nincs lehetőségük a naponta elmagyarázni a gazdaságos működtetését a járműveknek. A SAFETY EYE 24 órában fejleszti és minősíti a céges eszközpark használóit.

Útvonalak

Merre és hogyan? A vállalatoknál az útvonalak kijelölését rendszerint külön személy végzi. Sokszor úgy, hogy az adott útvonal egyedi jellemzőiről csak felületes információi vannak. A SAFETY EYE több adatbázisból, a valós közlekedést, a jármű technikai és a járművezető adottságát, a rakományt is figyelembe véve ajánl megoldásokat!

A vállalkozás feladataira szabott optimalizáció

Nincs két egyforma vállalkozás, ahogy nincs két egyforma ember sem. Az általános, és “mindenkinek is jó” megoldások nem alkalmasak a speciális igények kielégítésére.

A mesterséges intelligencia alkalmazása sokkal tágabb lehetőségeket nyit a fuvarozók, szállítmányozók és logisztikai vállalatok számára. Ezek mellett a kereskedelemben még mindig sokat használt munkahelyek, mint például a területi képviselők, ügynöki munkák szintén más szemléletű támogatást igényelnek. Az építőipar vagy a mezőgazdaság szintén eltérő megoldásokat kíván a költségcsökkentés terén.

A SAFETY EYET a járművet térben, időben és feladatainak, valamint a járművezető, illetve a gépkezelő adottságainak megfelelően kezeli, miközben a környezet összes szereplőjének az ismeretével ruházza fel a járművezetőt és a vállalkozások felelős vezetőit. 

Egészen más megközelítés tudni és számítani azokra a körülményekre, amelyek kilométerekre távolabb már jelen vannak a járművek útvonalain, munkaterületein. Egészen más gondolat az embert támogatni, optimalizálni a technikához, mint várni, hogy majd egyszer valami technológiai újítás megoldja a problémát. 

Hogyan lesz különleges?

Amiért más ez a rendszer

A szállítmányok biztonsága az elsődleges feladat a fuvarozók, szállítmányozók szempontjából. Ugyanez igaz az építőiparban, a mezőgazdaságban is, miközben a munkaterületeknél is a biztonság emelkedik ki a legfontosabb tényezőként. A szolgáltatók, kereskedelmi vállalatoknál is felfedezhető, hogy a biztonság fokozása megváltoztat mindent. 

Ez van hatással a járművekre, az üzemeltetésre és egyben a vállalkozások gazdaságos működésére. A SAFETY EYE rendszert a közúti közlekedés támogatására specializáltuk, amelynek része a közúti szállítás, szállítmányozás, az építőipar, a mezőgazdaság vagy éppen a szolgáltatási szektor. Sőt minden vállalkozás. 

Olyan összefüggések kerülnek a felszínre így, amelyek radikális változást idéznek elő a járműüzemeltetésben.

Ön ezzel a rendszerrel elérheti, hogy a közlekedésbiztonság hatással legyen a járműveire. Ezzel utat nyitunk egy új, sokkal könnyebb feladatteljesítésre a vállalkozóknak, ahol végre a negatív események legnagyobb része kiküszöbölhetővé válik.

Valós idejű jelzés

Ha utólag akarunk elemezni, az azt jelenti, hogy a kiadásunk már megtörtént, azaz veszteségünk van.

A valós időben feltárt problémák megoldása csak ott lehetséges, ahol azok keletkeznek. A járművezető képes a probléma azonnali megoldására. A rendszer többszörösen jelzi a problémát és intelligens megoldási javaslattal támasztja alá az érintetteknél.

A vállalkozás érdeke az ember támogatása

A járművezető van abban a helyzetben, hogy hatást gyakoroljon a rendellenes eseményekre a járműben, ezért a rendszer kiemelt figyelemmel támogatja a járművezetőt. 

A vállalat folyamatainak támogatása valós, önálló problémamegoldást igényel.

Vészhelyzet előrejelzés

A rendszer célja, hogy a közlekedésben nyújtson biztonsági támogatást. A vállalatok úton közlekedő járművei, eszközei a SAFETY EYE révén teljes támogatással rendelkeznek a forgalomban.

A fejlesztés célja, hogy célzott biztonsági figyelmeztetéseket juttassunk el a felhasználónak. Megtaláltuk a megfelelő megoldást a biztonság fokozására.

Rólunk

Kik vagyunk, miért vagyunk hitelesek?

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás, amely célul tűzte ki, hogy megszünteti az emberi hibák okozta közúti baleseteket.

A célunk megvalósítása és a kezdeti kísérleteink közben ébredtünk rá, hogy a közlekedők támogatása jelentősen befolyásolja a gazdaságos üzemeltetést is.

Van tapasztalatunk gyakorlatban is a járműüzemeltetés területén, és emellett a járműhasználat és a járműkereskedelem terén.

Pontosan ismerjük a problémákat, illetve azokat a trükköket, ahogyan a gyártók igyekeznek a költségcsökkentő megoldásokat “visszautasíthatatlan” ajánlatként feltüntetni.

A megoldásunk fejlesztésében a fő szerep az embereké. Mi nem gondoljuk, hogy jobban tudnánk vagy helyesebben értelmeznénk a vállalatok működését, mint a jelenlegi vezetők. 

Azt azonban jól tudjuk, hogy hogyan tegyünk láthatóvá eddig feltáratlan információkat.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Kedvenc részünk

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra, ezért bátorítjuk Önt is, hogy mondjon véleményt Facebookon, Google Cégem profilon, személyesen a Secret Eyes-ról, amit aztán megoszthatunk mindenki mással!

pexels-photo-937481-transparentcrop.png

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

Előnyök

Valós idejű azonnali beavatkozási lehetőség. 

Több közlekedési és térképplatform információi. 

Hatékony költségcsökkentés már a bevezetéstől. 

Járművezetők folyamatos és támogató képzése extra költségek nélkül. 

Kiemelt támogatás a partnereinknek, amely nem függ a járműszámtól.

Nincsenek rejtett vagy “extra csomagos” megoldásaink.

Nincs árverseny. Egységes áron érhető el a teljes platform.

A járműszám határozza meg a havidíjat.

Nincs járművezetőket azonosító többletköltség.

Bármennyi alkalmazott felvihető a rendszerbe megkötés nélkül.

Különböző felhasználói szerepek hozhatók létre vállalaton belül.

Miért éri meg a vállalatoknak ez a megoldás?

Költséghatékonyság

Előre tervezhető és fix költség a rendszerhasználat változók nélkül. Korlátlan felhasználónak biztosítja a szolgáltatást vállalaton belül. Az első naptól a költségek csökkentésén dolgozik a megoldás és fejleszti az alkalmazottakat a vállalat érdekében. Nem általános összefüggéseket és "dobozos" megoldást kínál. Növeli a versenyelőnyt és hatásosan csökkenti a kiadásokat.

Ügyféltámogatás

A rendszerünk online segítséget biztosít, amely a hét minden napján napi 24 órában. Bármikor növelhető vagy csökkenthető a járművek száma, amelyet az ügyfélszolgálatunkon keresztül egy egyszerű bejelentésben módosíthatunk. Az alkalmazottak felvétele is mindössze egyetlen bejelentéssel megvalósítható.

Elkötelezettség

Hiszünk abban, hogy egy jó célért küzdeni csak a felhasználóinkkal együtt lehet. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy biztonságot adjunk a partnereinknek az utakon, ugyanakkor elköteleztük magunkat abban is, hogy a partnereinket a kezdetektől támogassuk. A vállalatok és flották feladataihoz a rendszerünk fejlesztésében a partnereinket tekintjük iránymutatónak!

Partnereink

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, csatlakozom!

Kattintson az alábbi hivatkozásra, ami egyből a szolgáltatásunk megrendelési oldalára navigálja Önt. A megrendelt terméket és szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal, kényelmesen. A megrendeléssel együtt elektronikus formában készül el szolgáltatási szerződésünk is, melyet automatikusan postázunk is Önnek.

Érdekel közlekedéstámogató rendszer, szeretnék még több információt kérni!

Kattintson az alábbi hivatkozásra, ahol az egyik tulajdonosunk az Ön által megadott formában, rövid időn belül minden kérdésére választ ad. Jelezze szándékét, hogy mikor és milyen kérdésekre keresi a választ!

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, hadd lássam a termékeket!

Kattintson az alábbi gombra, ami egyből a termékeink és szolgáltatásaink oldalra navigálja Önt. A megrendelt terméket és / vagy szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal kényelmesen.

Érdekel a termék, de szeretnék még több információt megtudni

Rendben! Töltse ki az alább található űrlapunkat! Kollégánk pedig a megadott elérhetőségek valamelyikén keresni fogja Önt!