Járművezető és jármű támogatás

Vállalkozások és vállalatok kiemelt fontosságú és jogos célja a kiadások csökkentése. 

Évről évre hallani a járműértékesítőktől a járműgyártók újabb 5-10%-os költségcsökkentő fejlesztéseinek reklámozását. Az elmúlt harminc évben meghirdetett költségcsökkentő fejlesztéseknek köszönhetően, a gyakorlatban már rég el kellett volna jutnunk a 0 Ft-os költséggel üzemeltethető járművekig. Tudjuk jól, tapasztaljuk hónapról hónapra, hogy a valóságban ez nincs így.

Van megfelelő mód arra, hogy ha nem is nullára, de jelentősen csökkentsük a járművek okozta üzemeltetési költségeket.

Az üzemeltetési költségeket gyakorlatban, Ön is radikálisan csökkenteni tudja az általunk fejlesztett módszerrel.

A SAFETY EYE rendszer, állandó és megkerülhetetlen része a SAFETY FLEET költségcsökkentő és biztonságnövelő megoldás.

SAFETY EYE - SAFETY FLEET

A vállalkozás problémái

Üzemanyag

Az üzemagyag ára és egyéb költségek összege mellett ezt a költséget a járművek fizika adottságai és a közlekedési szokások befolyásolják a leginkább. A SAFETY FLEET a fizikai paramétereket és a környezeti adottságokat egyaránt szem előtt tartja. Hatékonysága abban rejlik, hogy azt támogatja, aki befolyásolni tudja valós időben az költségek csökkentését. Ez pedig nem más, mint a járművezető, akit a cég érdekei miatt szükséges 24 órában támogatni.

Szerviz

Ez a költség a jármű-üzemeltetés második legnagyobb tétele. A rendellenes használat vagy a figyelmen kívül hagyott, a járműből érkező jelzések akár egy-egy jármű munkából történő kiesését is okozhatják. A megelőzésben az információnak van a legnagyobb szerepe. A kérdés az, hogy ezzel tesz-e valaki bármit is? A tapasztalatunk azt mutatja, hogy a szervizköltségek túlnyomó részét a rendellenes járműhasználat okozza, amely megelőzhető a gyakorlatban. A SAFETY FLEET megoldása a megelőzésben kimagasló.

Útvonalak

Merre és hogyan? A vállalatoknál az útvonalak kijelölését rendszerint külön személy végzi. Sokszor úgy, hogy az adott útvonal egyedi jellemzőiről csak felületes információi vannak. Forgalom, lezárások, terelések, geológiai adottságok, stb. A járművezető is gyakran szembesül azzal, hogy a kinézett vagy megszabott útvonal akadályokkal tarkított. A SAFETY FLEET egyik lehetősége, hogy több adatbázisból, a valós közlekedést, a járművezető adottságait és a járművet figyelembe véve ajánl megoldásokat!

SAFETY EY - SAFETY FLEET

Adattámogatott járműüzemeltetés

Újragondolt járműkezelő és járművezető támogató rendszer. 

A mesterséges intelligencia alkalmazása sokkal tágabb lehetőségeket nyit a fuvarozók, szállítmányozók és logisztikai vállalatok számára. 

A SAFETY FLEET a járművet térben, időben és feladatainak, valamint a járművezető adottságainak megfelelően kezeli, miközben a környezet összes szereplőjének az ismeretével ruházza fel a járművezetőt és a vállalkozások felelős vezetőit. 

Egészen más megközelítés tudni és számítani azokra a körülményekre, amelyek kilométerekre távolabb már jelen vannak a járművek útvonalain.

SAFETY EYE - SAFETY FLEET

Amiért más ez a rendszer

A szállítmányok biztonsága az elsődleges feladat. Ez hatással van a járművekre, az üzemeltetésre és egyben a vállalkozások gazdaságos működésére. A rendszerünket a közúti közlekedés támogatására fejlesztjük, amelynek része a közúti szállítás, szállítmányozás. Olyan összefüggések kerülnek a felszínre így, amelyek radikális változást idéznek elő a járműüzemeltetésben.

Valós idejű jelzés

Ha utólag akarunk elemezni, az azt jelenti, hogy a kiadásunk már megtörtént, azaz veszteségünk van.

A valós időben feltárt problémák megoldása csak ott lehetséges, ahol azok keletkeznek. A járművezető képes a probléma azonnali megoldására. A rendszer többszörösen jelzi a problémát és intelligens megoldási javaslattal támasztja alá az érintetteknél.

A vállalkozás érdeke az ember támogatása

A járművezető van abban a helyzetben, hogy hatást gyakoroljon a rendellenes eseményekre a járműben, ezért a rendszer kiemelt figyelemmel támogatja a járművezetőt. 

A vállalat folyamatainak támogatása valós, önálló problémamegoldást igényel.

Vészhelyzet előrejelzés

A rendszer célja, hogy a közlekedésben nyújtson biztonsági támogatást. A vállalatok úton közlekedő járművei, eszközei a SAFETY FLEET révén teljes támogatással rendelkeznek a forgalomban.

A fejlesztés célja, hogy célzott biztonsági figyelmeztetéseket juttassunk el a felhasználónak. Megtaláltuk a megfelelő megoldást a biztonság fokozására.

Rólunk

Kik vagyunk, miért vagyunk hitelesek?

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás, amely célul tűzte ki, hogy megszünteti az emberi hibák okozta közúti baleseteket.

A célunk megvalósítása és a kezdeti kísérleteink közben ébredtünk rá, hogy a közlekedők támogatása jelentősen befolyásolja a gazdaságos üzemeltetést is.

Van tapasztalatunk gyakorlatban is a járműüzemeltetés területén, és emellett a járműhasználat és a járműkereskedelem terén.

Pontosan ismerjük a problémákat, illetve azokat a trükköket, ahogyan a gyártók igyekeznek a költségcsökkentő megoldásokat “visszautasíthatatlan” ajánlatként feltüntetni.

A megoldásunk fejlesztésében a fő szerep az embereké. Mi nem gondoljuk, hogy jobban tudnánk vagy helyesebben értelmeznénk a vállalatok működését, mint a jelenlegi vezetők. 

Azt azonban jól tudjuk, hogy hogyan tegyünk láthatóvá eddig feltáratlan információkat.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Kedvenc részünk

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra, ezért bátorítjuk Önt is, hogy mondjon véleményt Facebookon, Google Cégem profilon, személyesen a Secret Eyes-ról, amit aztán megoszthatunk mindenki mással!

pexels-photo-937481-transparentcrop.png

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

Előnyök

Valós idejű azonnali beavatkozási lehetőség. 

Több közlekedési és térképplatform információi. 

Hatékony költségcsökkentés már a bevezetéstől. 

Járművezetők folyamatos és támogató képzése extra költségek nélkül. 

Kiemelt támogatás a partnereinknek, amely nem függ a járműszámtól.

Nincsenek rejtett vagy “extra csomagos” megoldásaink.

Nincs árverseny. Egységes áron érhető el a teljes platform.

A járműszám határozza meg a havidíjat.

Nincs járművezetőket azonosító többletköltség.

Bármennyi alkalmazott felvihető a rendszerbe megkötés nélkül.

Különböző felhasználói szerepek hozhatók létre vállalaton belül.

Miért éri meg a vállalatoknak ez a megoldás?

Költséghatékonyság

Előre tervezhető és fix költség a rendszerhasználat változók nélkül. Korlátlan felhasználónak biztosítja a szolgáltatást vállalaton belül. Az első naptól a költségek csökkentésén dolgozik a megoldás és fejleszti az alkalmazottakat a vállalat érdekében. Nem általános összefüggéseket és "dobozos" megoldást kínál. Növeli a versenyelőnyt és hatásosan csökkenti a kiadásokat.

Ügyféltámogatás

A rendszerünk online segítséget biztosít, amely a hét minden napján napi 24 órában. Bármikor növelhető vagy csökkenthető a járművek száma, amelyet az ügyfélszolgálatunkon keresztül egy egyszerű bejelentésben módosíthatunk. Az alkalmazottak felvétele is mindössze egyetlen bejelentéssel megvalósítható.

Elkötelezettség

Hiszünk abban, hogy egy jó célért küzdeni csak a felhasználóinkkal együtt lehet. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy biztonságot adjunk a partnereinknek az utakon, ugyanakkor elköteleztük magunkat abban is, hogy a partnereinket a kezdetektől támogassuk. A vállalatok és flották feladataihoz a rendszerünk fejlesztésében a partnereinket tekintjük iránymutatónak!

Partnereink

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, csatlakozom!

Kattintson az alábbi hivatkozásra, ami egyből a szolgáltatásunk megrendelési oldalára navigálja Önt. A megrendelt terméket és szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal, kényelmesen. A megrendeléssel együtt elektronikus formában készül el szolgáltatási szerződésünk is, melyet automatikusan postázunk is Önnek.

Érdekel közlekedéstámogató rendszer, szeretnék még több információt kérni!

Kattintson az alábbi hivatkozásra, ahol az egyik tulajdonosunk az Ön által megadott formában, rövid időn belül minden kérdésére választ ad. Jelezze szándékét, hogy mikor és milyen kérdésekre keresi a választ!

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, hadd lássam a termékeket!

Kattintson az alábbi gombra, ami egyből a termékeink és szolgáltatásaink oldalra navigálja Önt. A megrendelt terméket és / vagy szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal kényelmesen.

Érdekel a termék, de szeretnék még több információt megtudni

Rendben! Töltse ki az alább található űrlapunkat! Kollégánk pedig a megadott elérhetőségek valamelyikén keresni fogja Önt!