Aktív baleset-megelőzési és közlekedést támogató eszköz

Járműfüggetlen, valós időben működő, vészély előrejelző és elkerülő rendszer a közutakra. 

Soha nem volt ennyire könnyű biztonságban lenni az utakon. Kezd el használni még ma, mutasd meg, hogy rád figyelni kell! 

Hogyan működik?

A SAFETY EYE a mesterséges intelligencia segítségével, az embert támogató megoldás

Személyes támogatás

A rendszert használva felhasználóink információt kapnak a hatékony és gazdaságos járművezetésről. Fejleszthetik tudásukat. Baleset esetén, valós információkat menthetnek le maguknak, azaz feketedoboz is rendelkezésükre áll korlátlan visszakereshetőséggel.

Baleset-megelőzés

Segítséget ad a közlekedés során. Gyakorlatban lesz képes előre jelezni a vészhelyzeteket, azok elkerülésének lehetőségét. Jelezni fogja, hogy mi vár minket a beláthatatlan útszakaszokon. Az útvonalunkon, ami veszélyt jelenthet a számunkra. Mindezt valós időben és egyszerű jelzésekkel.

Fejlesztés

Hosszú távú cél, hogy a rendszer a mesterséges intelligencia támogatásával képes legyen helyzeteket felismerni, előre jelezni ha potenciális baleseti lehetőség van kialakulóban. Olyan módszert fejlesztenünk, amely a ma problémáját oldja meg, de a jövő közlekedését is támogatja.

Rólunk

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás, amely lehetőséget biztosít arra, hogy hitvallásunkat követve bizonyíthassuk, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek jár.

Ez a mozgatórugója a csapatunknak, ezért dolgozunk.

Fejlesztünk, egy megoldást, ami a gyakorlatban képes támogatni és visszajelzést adni a közlekedésben résztvevőknek, és amely hozzájárul a balesetmentes közlekedés megvalósításához.

A támogató alkalmazást folyamatosan csiszoljuk és 2021. év végére már letölthető az a fejlett alkalmazásunk, amely a járművezetés közben is képes lesz információkat küldeni, amit addig is SMS formában kaphatnak meg a felhasználók.

Kinek ajánjuk? Miben tud hatékony segítséget adni?

A SAFETY EYE rendszer a közlekedők és közlekedésben érintettek számára biztosít elérhető és hatékony megoldást.

Járműfüggetlen és bármely közlekedési szerep támogatására alkalmas. Kerékpár, autó, motor, teherautó, gyalogos egyaránt csatlakozhat.

Sok terület, már most, a kezdeti időszakban kiemelésre érdemes.

A KÖZÚTON KÖZLEKEDŐ EMBEREKNEK

Minden közlekedő számára értékkel bír a rendszer, azonban az aktív autósok, motorosok, kerékpárosok számára úgy hisszük elengedhetetlen. A SAFETY EYE eszközzel támogatjuk a közlekedőket és olyan információkkal látjuk el, amelyek rejtve vannak a napi közlekedés során. Tudni, hogy kitől mit várhatunk el a forgalomban sokkal értékesebb, mint számítani az ismeretlenre...

A ZÖLDEBB KÖZLEKEDÉS AKTÍV SZEREPLŐINEK

A gazdaságos közlekedés mára egy elcsépelt kifejezéssé vált. Minden gyártó és forgalmazó abban látja a jövőt, hogy okos autókkal, és még okosabb önvezető funkciókkal látja el a járműveket. Úgy gondoljuk, hogy amikor kihagyják a tervezésből az embert, egy sokkal gyengébb rendszert építenek. Arra jöttünk rá, hogy a "zöld" közlekedés csak az emberek támogatásával valósulhat meg...

VÁLLALATOK ÉS VÁLLALKOZÁSOK KÖLTSÉGVETÉSI SZERVEK

A járművezetők kezében van minden költségcsökkentésnek a titka. Ehhez nem ellenőrzésre, hanem az egyes járművezetők támogatására van szükség. A SAFETY FLEET megoldás személyre szabottan támogatja az egyes feladatokban a járművezetőt. Az embert tartja a középpontban, miközben hatékonyan optimalizál már a kezdeti időszakban is...

Ügyfeleink

Ahogyan ők látják...

Az elsők között vagyok, akik pontosan tudják: bármely helyzetben lehetőségem van tizedmásodpercekre visszamenőleg bizonyítani, hogy mi történt az úton. Az elsők között vagyok, akik gyakorlatban tanulhatnak az esetlegesen elkövetett hibáikból. Azt gondolom, hogy a SAFETY EYE segíthet a mindenapokban megvédeni magam másoktól az utakon!

Vig Norbert

Lehetőségek

Mi vár azokra, akik minket választanak

Fejlesztés

Agilis szoftverfejlesztéssel dolgozunk, hetente újabb és újabb újdonságokat adunk a rendszerhez. Ez segít minket abban, hogy hatékony rendszert építsünk, amely segít a közlekedésben minden felhasználónknak!

Ügyfélszolgálat

A hét minden napján elérhető ügyfélszolgálatot építünk. Azért, hogy a napnak ne legyen olyan része, amely segítség nélkül hagyna minket a közlekedésben. A szolgáltatásunk elkötelezettség is egyben!

Megkülönböztető közösség

A SAFETY EYE közössége a szabad és biztonságos közlekedés mellett kötelezi el magát. Itt az egymásra figyelő közlekedők kommunikálhatnak egymással. Valós információk, gyakorlati lehetőségek!

Minőségi információk

Platformjaink a legjobbaktól rendelkeznek információval. Legyen szó hatóságról, oktatókról vagy éppen tanácsokról, a vezető szakemberek segítenek támogatásodban!

Előnyök

Megalapozottabb döntések a közlekedés során. 

Láthatóvá tett vészhelyzeti információk. 

Tudatosabb közlekedés. 

Hatékony és pénzkímélő járműfenntartás. 

Személyre szabott önfejlesztési lehetőségek. 

Biztonságosabb közutak.

Mikor lehet szükség rá?

Számtalan felhasználási lehetősége van az alkalmazásnak. 

Hármat emelnénk ki, amelyek már most rendelkezésükre áll a felhasználóknak.

 Az előrehaladásunkkal folyamatosan bővítjük a felhsználási lehetőségeket, amely a felhasználóink igényei alapján jönnek létre.

1

Baleset történt....

A legtöbb baleset egy véletlen műve?

Egy eseménysor, amely rossz döntések sorozata. Legtöbbször egyszerűen az információhiány az oka.

Az események sokszor nem egyértelműek, mert nincs eszköz a kezünkben, amely minden kétséget kizárhatna. A SAFETY EYE ezredmásodpercre pontosan képes megmutatni tényeket. Ki, mikor, mit, hol és hogyan tett vagy nem tett a baleset kapcsán. 

Úgy hisszük, hogy erre ma mindenkinek szüksége van, a SAFETY EYE birtokában bizonyosan sokkal kevesebben hoznak felelőtlen döntéseket.

2

Járműüzemeltetés

A nyomkövetés vagy éppen az ellenőrzés semmilyen pozitív hatással sincs a gazdaságos jármű-üzemeltetésre. 

A pusztán félelemre épített flottaüzemeltetés egy utólagos kísérlet a kidobott pénz visszaszerzésére.

A megelőzés, a felesleges kiadások meggátlásának van értelme. Visszamenőleg soha sem fogjuk tudni a kidobott pénzt beszedni, az már elveszett.

A SAFETY FLEET egy eszköz, hogy azt támogassuk, aki a pénzt termeli, azaz a járművezetőt. Valós időben, a valós adatok alapján módosítsuk a káros, költségnövelő magatartásokat. Ha az embert támogatjuk, csodákra képes és ezt mi, számokkal tudjuk alátámasztani. 

3

Vészhelyzetek

Büntető fékezés, gyorshajtás, szemben az autópálya forgalommal, vagy közlekedés során a semmiből felbukkanó kerékpáros,  netán elénk lép a gyalogos, agresszív vezetők sora, felelőtlenség, stb.

Okos dolog rendelkezni egy olyan eszközzel, amely mindent dokumentál. Ezzel azonban még nem tettünk semmit a megelőzésért.

A SAFETY EYE most erre is akar adni egy lehetőséget. A jó megoldáshoz tudnunk kell cselekedni és rendelkeznünk kell információval. A SAFETY EYE segít a döntéseink meghozatalában, amellyel másokra tekintettel, de a magunk biztonsága érdekében tudunk cselekedni.

GYIK

Igen, a SAFETY EYE telepíthető flottában lévő járművekre. Nem kell lecserélni vagy átalakítani semmilyen rendszert. Az első naptól támogatja a járművezetők munkáját. Minden olyan beavatkozási lehetőség rendelkezésre áll, amely eddig nem volt elérhető. Globálisan, a környezetet is elemezve támogat. Jelentősen eltérve minden optimalizálási formától. Kiemelt feladata a költségcsökkentés, a fenntartható közlekedés támogatása.

Mi nem akarjuk, hogy újabb emberi tulajdonsággal ruházzuk fel a gépeket. Azt viszont szeretnénk megmutatni, hogy a gépek kommunikációja nekünk embereknek megérthető. Így akár magánszemélyről, akár vállalati flottáról van szó alkalmassá válunk mi emberek, hogy a gépeken keresztül a helyzeteket és a helyzetekre adott válaszokat is pontosabban tudjuk megadni. Magyarul az ember-gép kapcsolatában az embert támogatjuk, hogy a gépek sokkal hatékonyabban tudjanak minket kiszolgálni. A másságunk a valós idejű cselekvésben rejlik. A SAFETY EYE egy olyan rendszer, amely 24 órában értelmezi a gépek és az emberek kommunikációját a közlekedésben.

Sőt! Ráadásul nem szükséges mindenki számára rendelkezni előfizetéssel! Kifejezetten alkalmas a családunk támogatására, a biztonságos közlekedésre nevelésre. Úgy terveztük a rendszert, hogy elérhető legyen mindenkinek. Ingyenes közlekedési profillal kell rendelkezni a rendszerünk használatához, amely mindenkinek rendelkezésre áll az oldalunkon. A havidíjas szolgáltatást csak a járművekért számoljuk fel. Tehát a család bármely tagját támogatja a rendszer, ha a családban az egyetlen jármű rendelkezik beépített SAFETY EYE eszközzel.

 

A SAFETY EYE egy eszköz arra, hogy tényeket rögzítsen. Az adatok a felhasználók számára rendelkezésre állnak, azoknak a felhasználását szabadon végzik. Mi azt garantájuk, hogy időbélyeggel és a járműből származó teljes technikai eseménysorozattal rendelkezni fog a felhasználónk. A tényadatok egy vitás helyzetben igazolhatják vagy megcáfolhatják a feltételezéseket, így a válaszunk az, hogy IGEN.

+
Magánszemély
0 +
Vállalkozás
35918 km
Támogatott kilométer
20
Baleset

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, hadd lássam a termékeket!

Kattintson az alábbi gombra, ami egyből a termékeink és szolgáltatásaink oldalra navigálja Önt. A megrendelt terméket és / vagy szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal, a lehető legkényelmesebben.

Érdekel, de szeretnék még több információt kapni

Kattintson az alábbi gombra, ahol egy hatvan perces online konzultáció keretein belül minden kérdésére választ kaphat, mégpedig közvetlenül a tulajdonosoktól. Foglaljon időpontot naptárunkba, hogy mikor kereshetjük a részletekkel.