Egyes szakmai vélemények szerint, a Global Traffic Support az az innováció, amely képes lesz radikálisan megváltoztatni a közlekedésbiztonságot

Balesetmegelőzési és közlekedéstámogató rendszer épül a hatékonyabb járműüzemeltetés számára. Nem kell változtatni semmilyen korábbi megoldáson, technológián. A Global Traffic Support kiváló eredményeket ér el, megváltoztatja a közlekedők megatartását és kiegészíti a jelenleg működő rendszereket. A 2021-ben elkezdett fejlesztés a fenntartható mobilitás új generációs megközelítése.

Mi ez a fejlesztés? Miért érdekes ez egy vállalkozás számára?

A legfontosabb innovációk

Innovatív, azaz teljesen új mérési módszert dolgoztunk ki a járművek mozgása közben történő hely- és helyzet meghatározására.

A módszerünk folyamatosan, azaz valós időben értékelhetővé teszi az egyes közlekedési eszközök helyzetét és mozgási adatait. Ezen felül bevonja a közutakon fellelhető egyéb eszközök adatait is jelzésekhez.

Képes a rendszer a gyalogos, kerékpáros, motoros forgalom jelzéseit érzékelni, értelmezni, ahogyan sok esetben a vadak, vad csoportok mozgását is.

A pontos hely- és helyzet meghatározás és a valós időben történő elemzés lehetővé teszi, hogy előre jelezzünk várható eseményeket, veszélyeket.

Így célzott üzenettel megszakíthatunk folyamatokat, indíthatunk el újakat, amelyek már nem tartalmaznak veszélyes elemet.

Értékajánlat vállalkozásoknak

Innováció és fejlesztés. Mégis mit jelent ez a jelenlegi állapotban egy vállalkozás számára?

Csökkentse az üzemeltetés költségeit

24 órában képezni az alkalmazottakat. Megóvni a balesetektől és vészhelyzetektől a járműveket az alkalmazottakat.

250 db eszközből a mai napon már csak: 125 darab jármű támogatható ezzel az egyedi ajánlattal!
NAP
ÓRA
PERC
MP
SAJNOS AZ EGYEDI AJÁNLATTAL MÁR NEM TUD ÉLNI!

Autókat állítunk le a költségek növekedése miatt, vagy kiemelkedő eredményeket érünk el egy új megoldással.

Milyen problémák vannak jelen a vállalkozásoknál?

Emelkedő költségek

Növekedő üzemanyag árak, jármű beszerzési költségek, bérek, illetékek, adók. Minden költség rontja a versenyképességet. Feladjuk, pénzt szerzünk, díjat emelünk? A járművek közel 90%-a túlfogyaszt. Nagyjából 20-40% költség lenne megtakarítható. A cégek 98%-a ráadásul rossz járművet használ.

Felelőtlen alkalmazottak

Mit érdekli az alkalmazottat, hogy mennyi kidobott pénzt generál a hozzáállása a cégnek. Egy a fontos, megkapja a fizetését. Nem igazán tartja szem előtt, hogy mi lenne a vállalat érdeke. Ki tud 24 órában mellette lenni? Hogyan lehetne elérni, hogy önmagától változzon meg?

Alacsony fuvardíjak

Ha emeljük a díjat a konkurensek "lenyúlják" a melót. Ha tartom az árat, akkor finanszíroznom kell a veszteséget. Mindezt tetézi a végeláthatatlan fizetési határidő, amelyet előszeretettel alkalmaznak a megrendelők. Tényleges díjemelés nélkül lehet fuvardíjat emelni? Akarjuk, hogy jobb helyzetben legyünk?

GLOBAL TRAFFIC SUPPORT - SAFETY EYE innovatív megoldás a mobilitásban

A jelenben kell megoldás a jövő problémáira!

Kell egy innovatív megoldás, ami ma oldja meg a holnap kérdéseit. 

Mi a holnap kérdése? Akarunk e továbbra is pénzt kidobni az ablakon, vagy alkalmazunk egy olyan módszert, ami pár hét alatt átformálja az alkalmazottakat és a járművek gazdaságos üzemeltetését?

Egy közlekedéstámogató és gyakorlati balesetmegelőzési rendszert fejlesztünk. 

Ami önmagában sokat nem jelent, ha a cégek vezetői nem értik meg az összefüggést a biztonság és a hatékonyság között.

A rendszer egyik mellékterméke, hogy napról-napra megváltoztatja a hatékonyságot és elsődlegesen a biztonságot tekinti a legfontosabb feladatának. A statisztikák azt mutatják, hogy 10 vállalkozásból 10, azaz 100% profitál a megoldásból. Átlagban 35%üzemeltetési költségcsökkentéssel. Mindezt akkor, ha képes egy olyan rendszert alkalmazni, amely mellett felhagyhat az erőforrást pazarló ellenőrzések manuális kivitelezésével, a felesleges belső szabályok alkotásának kényszeres szokásával. 

Minden szabály, utasítás vagy körlevél értelmetlen a retorziókkal együtt is, ha azokat utólag kell meghoznunk. A veszteséget nem fogja visszahozni. Ez egy téves felfogás.

Téves, mert egy utólag meghozott döntés nem adja vissza az elvesztett hasznot. A kiadást. A leírt szabályok betartása a jövőben is kétséges, sőt az eredmények sem lesznek mérhetőek azonnal.

A SAFETY EYE real-time, azaz valós időben alkalmas a beavatkozásra. Sőt a szabálykövető magatartás kialakítására az alkalmazottaknál. Egy olyan megoldás, amely a ma problémáit következetesen, holnap, holnapután vagy évek múlva is kiküszöböli.

Mi most egy ajánlatot teszünk. Nem kisebb dologra, mint arra, hogy Ön a következő évben minden eddiginél sikeresebb évet zárjon!

Miért érdemes a KIEMELT partneri státuszba kerülni

Mihez juthat hozzá? Miért érdemes velünk egyáltalán szóbaállni?

Azt gondoljuk, hogy itt most mindenféle előnyt kell felsorolnunk. Nem tesszük. Csak a tapasztalatot osztjuk meg a vállalatok vezetőivel.

A biztonságot adjuk értékként. Azaz megszűntetjük a világban a közúton, munkaterületen történő az emberi hibákból bekövetkező baleseteket. Miközben ezt tesszük, megváltoztatjuk az emberek hozzáállását a közlekedéshez. Elérjük azt, hogy az átlagemberek kezdjenek egy olyan változtatásba, amely radikálisan megváltoztatja a vállalatok, vállalkozások működését is.

Hogyan? Mi ebből az Ön előnye?

Mi nem adunk újabb érzékszervet az autóknak. Nem hiszünk abban, hogy az emberek hozzáállásának megváltoztatása nélkül, egy gép képes lenne megváltoztatni bármit is. Helyette nyakunkba vesszük az emberek fejlesztésének problémáját, amivel elérjük az alkalmazottak fejlődését is.

Önnek nem kell a vállalkozás egyedi igényére képeznie az alkalmazottakat. Ezt 24 órában képes a Global Traffic Support Ön helyett elvégezni. Sőt! 

Elértük, hogy gyakorlatilag az emberek önmaguktól kezdjenek el a vállalatok fejlődésén dolgozni, miközben megváltoztatják a közlekedési kultúrát.

Képzelje el, hogy holnaptól az alkalmazottai elkezdenek 30% költséget megtakarítani? Mit gondol, ez képezhetné a fejlődés alapját?

Tények, amelyek most bármely vállalkozás számára rendelkezésre állnak

Alkalmazzon újdonságot, miközben a működő dolgokat semmilyen módon sem kell megváltoztatni!

Gyakorlati költségcsökkentés

A biztonság összefügg a hatékonysággal. Mindössze 42 mért nap alatt elérhető, hogy megváltozzon az alkalmazottak hozzáállása. Nem utasítással, hanem önként és tartósan. A rendszerünk folyamatosan fejlődik, miközben Önnél marad a haszon.

Hány továbbképzés volt eddig felesleges?

A járművezetőknél elért változást nem csak a fogyasztás csökkenésben mérhetjük. Az eredményekkel párhuzamosan azzal is, ha önként kezdenek a saját fejlesztésükbe. Ez a fejlesztés lehet specializált, cégre szabott is, amely az Ön különleges feladataira van szabva. 

Még a privát életben is megváltozik a munkatárs

“Utasítom, hogy ezt ne tegye!” Ön megváltozna erre a mondatra? A járművezető, gépkezelő sem. Pontosan azért, mert bármennyire is azt gondoljuk, hogy hatalmunk van az emberek felett, nincs. Célzott üzenettel, azonban drasztikusan megváltoztatható a hozzáállás. Anélkül, hogy egyetlen kínos beszélgetésnek, vagy üzenetnek el kellene hangoznia.

Mi a konkrét lehetőség?

Együttműködés egy innováció fejlesztésében

Csatlakozzon az elsők között azokhoz a vállalkozásokhoz, amelyek valóban radikális változást érnek el a működésükben. Méghozzá extra költség vagy nagyobb befektetés nélkül, teljesen kockázatmentesen.

Használja mindössze 12 hónap elköteleződéssel az innovatív fejlesztésünket, miközben lehetősége van a saját igényeit is megjeleníteni a szoftverben. Kössön velünk szerződést a fejlesztés időszakára és mi cserében megváltoztatjuk az alkalmazottakat, csökkentjük a költségeit.

Mit kérünk cserében? A havidíjat.

Mit adunk cserében? 

A teljes rendszer használatának korlátlanságát és a technikai eszközöket minden egyes járműhöz.

Egyedi előnyöket biztosítunk a visszajelzésekért cserében.

Ez egy innováció, amely arra hivatott, hogy megváltoztassa a világot, a járműhasználati szokásokat. Ön most azok közé tartozhat a vállalkozásával, aki a korai fejlesztések részese. A fejlesztések és újdonságok elsőként jelennek meg Önnél, miközben a cél egy. Költségcsökkentés és biztonság növelés a közlekedésben.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Egyedi, kizárólagos garancia a partnereknek

Mi álljuk a járművekbe építhető eszközök költségét. 

Azaz ajándékba adjuk a járművekhez a 25.000.- Ft+ ÁFA értékű eszközöket. Ezen felül, teljes garanciát vállalunk a teljes időszakra és azon túl is.

Indoklás nélkül minden esetben cseréljük és pótoljuk az eszközöket nem csak a szerződéses időszakban, hanem annak lejárta után is!

A SAFETY EYE eszközöket fejlesztjük, amelyek képesek a kommunikációt megteremteni a forgalom szereplőivel és az emberekkel egyaránt. A fejlesztésünk kulcsa és mi ezt saját költségünkre telepítjük.

A szerződés lejárta után, amennyiben úgy dönt, hogy kiterjeszti több járműre, mi garantáljuk, hogy a kiemelt partneri státusznak megfelelően biztosítjuk a további járművekbe is az eszközöket! 

Álljuk a flotta teljes felszerelését, amennyiben a jelen ajánlat alapján, akár egyetlen járműre is szerződést köt velünk!

Előnyök, amelyek már rendelkezésre állnak

Miért éri meg ebben a fejlesztésben részt venni?

Pénzt termel beruházás nélkül

Egyetlen jelenleg használt rendszerét sem érinti és nem kell változtatnia semmin. A költségcsökkentés minden státuszt érintetlenül hagy, Önnek nem kell extra feladatokat a nyakába vennie.

Biztonságos közlekedést teremt

Az Ön járműveit a SAFETY EYE - GTS rendszer védettnek tekinti az utakon. Ami azt jelenti, hogy a járművezetőt azonnal tájékoztatja, azonnal képes beavatkozni, ha szükséges. Ehhez nem kell erőforrást pazarolnia.

Automatizmusok a fejlődéshez

A járművezetők fejlesztését a rendszer automatizmusokkal, automata üzenetekkel végzi. A képzésük 24 órában zajlik, amelyben elérjük, hogy önkéntesen tegyék meg azt. Önnek nem kell kiadnia pénzt a képzésükre.

Nem szeretnénk nyitott kérdéseket hagyni

Gyakran felmerülő kérdések

250 innovációs eszközből a mai napon már csak: 125 db jármű támogatására van lehetőség a jelen ajánlat keretein belül!

Az ajánlatunk érvényessége a meghirdetett darabszám kimerüléséig vagy az alábbi időpontig történt jelentkezési határidőig elérhető:

NAP
ÓRA
PERC
MP
SAJNOS AZ EGYEDI AJÁNLATTAL MÁR NEM TUD ÉLNI!

Fejlesztési partnereink

Kik vagyunk, mit érdemes tudni rólunk?

Global Traffic Support - SAFETY EYE - AI-GTS Kft

Varga András

CEO

Gépész, az AI GTS Kft. vezetője

Péter Dániel

COO

Pénzügy, az AI-GTS Kft alapítója

Balogh Ádám

CFO

Informatikus, az AI-GTS Kft. alapítója

A vállalkozásunk a közlekedésbiztonság fejlesztése mellett elkötelezett emberek kis csoportja

AZ AI-GTS Kft. három magánszemély és a Kutatás- fejlesztési és Innovációs Tőkealap közös alapítású startup vállalkozása. A vállalkozásunk célja, egy olyan eszköz kifejlesztése, amely gyakorlatban szünteti meg a közúti közlekedési baleseteket.

A projekt kivitelezésében egyre több lelkes és elkötelezett szakember vesz rész. Tagjaink fiatal programozók, lelkes mérnökök, közlekedési és igazságügyi szakértők, akik elsődleges céljuk, hogy az elképzelés valóra váljon.

Barátaink, azok a személyek és vállalkozások is, akik elkötelezték magukat mellettünk és a kezdetek óta biztosítják számunkra a lehetőséget a fejlesztésünk kivitelezésére azzal, hogy használják a rendszerünket. Ők azok, akik visszajelzéseikkel arra bíztattak minket, hogy folytassuk az elkezdett munkánkat.

A cégünk nyílt, átlátható és előremutató vállalkozás. Kiemelt jelentőséggel bír a számunkra a partnereinkkel, felhasználóinkkal folytatott kommunikáció, amely inkább baráti és a bizalomra épített, mintsem pusztán egy gazdasági tranzakció.

Mit mondanak az ügyfeleink

"Előbb céges, majd a privát járműveimben is dolgozik a SAFETY EYE. Jónak tartom az elképzelést és nem mellékes, hogy extra ráfordítás nélkül változtatja meg az alkalmazottak viselkedését a cégem érdekében."
Győri Gábor
Győri Kft.
"Az első önkormányzat vagyunk, aki csatlakozott. Nálunk először a falubusz, majd rájöttünk, hogy a közmunkások támogatására is megoldást biztosít a SAFETY EYE. A fogyasztás visszaesett, sokkal hatékonyabban tudjuk beosztani a feladatokat."
Stier László
Polgármester
"Magánemberként kapcsolódtam, de gond nélkül használom a SAFETY EYE rendszert a céges autókban is. Nekem segít biztonságosabban közlekednem és elérnem, hogy a vállalaton belül az én járművezetési technikámat tekintsék mintának."
Vig Norbert
Magyar Posta Zrt - Járművezető

250 eszközből jelenleg: 125 db jármű támogatására van még lehetőség a jelen ajánlaton belül!

Az ajánlatunk érvényessége a meghirdetett darabszám kimerüléséig vagy az alábbi időpontig történt jelentkezési határidőig elérhető:

NAP
ÓRA
PERC
MP
SAJNOS AZ EGYEDI AJÁNLATTAL MÁR NEM TUD ÉLNI!