Kerüld el a vészhelyzeteket, a balesetet, a veszélyes embereket

Kell egy szuperképesség, egy “sokadik érzék”, amelynek a birtokában sokkal korábban láthatjuk meg a fenyegetéseket.

A SAFETY EYE ezt a képességet lesz képes megadni a számodra. Kezd el ingyen most!

Kinek segít a SAFETY EYE?

A gyerekektől, a kerékpáros, a motoros közlekedőkön át az autósokig mindannyian veszélyben vagyunk az utakon. Nők, férfiak egyaránt szeretnénk, ha nem kellene veszélyben lenni az utakon!

Gyalog - kerékpár

Jó volna, ha a járművek, az autósok vigyáznának ránk! A SAFETY EYE rendszerben láthatóvá tehetjük magunkat. Megtudhatjuk, hogy merre vannak a járművek és mit kell tennünk a biztonságunkért. Hogyan védhető meg a gyermekünk?

Motor - autó

Motorosként, autósként elkerülnéd a veszélyes embereket? A fenyegető helyzeteket? Egy-egy célzott üzenet, időben azokat az eseményeket képes megakadályozni, amelyek ma a bosszúságunk alapjai.

Teherautó - gépek

A közlekedésben és az emberek életében a "nagyok", a "lassú" eszközök fontos szerepet töltenek be. Mi lenne, ha nem kellene tartani a felelőtlen emberektől, ha gond nélkül haladhatna mindenki és a kiemelt szerep megilletné őket is?

SAFETY EYE intelligens megoldás a biztonságért

A háttérben dolgozó algoritmusok tájékoztatnak a veszélyekről. Figyelembe veszik a közlekedési eszközök műszaki paramétereit, a járművezetők adottságait és képességeit, a forgalom információit, az időjárást és még sok, általunk nem érzékelhető információt. Mindazt, ami most láthatatlan vagy éppen előre nem sejthető.

Közlekedésbiztonság = személyes biztonság

Miben tér el a SAFETY EYE minden eddigi biztonsági megoldástól?

Innovatív, azaz újdonság. Egy olyan szabadalmaztatott mérési eszköz és módszer dolgozik a SAFETY EYE rendszerében, amely eddig nem alkalmazott technikával, pontossággal végzi a feladatait. 

A rendszerben dolgozó intelligens, programozott és az adatokból rendíthetetlenül tanulni képes folyamatokkal képez egy egységet, mely egyetlen célt és feladatot kapott. Nevezetesen támogatnia kell minden körülmények között az embert, azt, aki szintén az egység része kell, hogy legyen. 

Ez a harmonikus együttműködés, gép-ember-gép között teszi lehetővé, hogy sokkal előnyösebb pozíciót adjon az utakon, függetlenül attól, hogy milyen módon közlekedünk.

Valós idejű előrejelzés

A jármű vezetőjének támogatása “real-time”, azaz valós időben történik. A SAFETY EYE rendszer több olyan adatbázisból is társít információkat, amelyek normál körülmények között elérhetetlenek a közlekedés során.

Ránk szabott megoldások

A SAFETY EYE az embert hivatott támogatni, szemben a szokásos “okos gép” megoldással. A személyes szokásaink ismerete lehetővé teszi, hogy a számunkra egy tudatosabb közlekedés résztvevői legyünk. Segít a veszélyes helyeket, embereket elkerülni. A támogatás nincs helyhez vagy időhöz kötve, globális.

Automatikus jelzések

Távolságtartás, drasztikus fékezések, nagy gyorsítások, a forgalom rákényszerít bennünket a helytelen viselkedésre, netán előfordul egy elmulasztott szerviz… Olyan helyzetek, amelyek elkerülhetők. Minden helyzetben van információ a környezetünkről. A SAFETY EYE automatikusan ad visszajelzést. E-mail a nap végén, illetve a fontos helyzetekben azonnal. Fejlesztjük azt az applikációt, amely valós időben fogja 2021 végére mindezt eljuttatni Önnek a közlekedés során.

SAFETY EYE - GLOBAL TRAFFIC SUPPORT

Az adatalapú tudatos járműhasználat a hatékonysághoz

A járművezetés középpontjában MI állunk, és a járművezetői képességeinek és szokásainak megismerésével előre jelezhető számos, ránk nézve is kedvező lehetőség. 

Ilyen például, hogy mikor használódik el a jármű, vagy, hogy hogyan tudna többet megtakarítani a jármű használója. 

Ezeket a lehetőségeket SAFETY EYE – ECO EYE funkciója nemcsak értelmezi, hanem jelzi is nekünk. 

Pontosan tisztában lehet azzal, éppen melyik úton, mennyivel érdemes haladni az optimális üzemanyag fogyasztás érdekében vagy a jármű mikor szorul olyan beavatkozásra, amely a nagyobb kiadásokat megelőzheti. 

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Kedvenc részünk

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra, ezért bátorítjuk Önt is, hogy mondjon véleményt Facebookon, Google Cégem profilon, személyesen a Secret Eyes-ról, amit aztán megoszthatunk mindenki mással!

pexels-photo-937481-transparentcrop.png

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

Milyen előnnyel jár?

Azonnali és folyamatos járművezető tájékoztatás.

Vezetéstechnikai információs anyagok a helyzetekhez, szakértőktől.

24 órás rendelkezésreállás és használhatóság.

Folyamatos ügyféltámogatás.

Közösségi támogatás a közösségi platformunkon.

Szabad közlekedési információs portál.

Gyakorlatias támogatási mód, példákkal és megvalósítási útmutatókkal.

Személyre szabott információk.

Amiért megéri minket választani

Költséghatékonyság

Állandó része és funkciója a SAFETY EYE rendszernek a költségcsökkentésre irányuló személyes támogatás. Az embert támogatja és nem plusz költségként terheli a felhasználót. Azonnali eredményt ad a számunkra.

Élettartam növelés

A rendszer a járművek nyelvét érti meg, amelyet lefordít a felhasználóinknak. A rendszer ezeket az üzeneteket értelmezi és segítségünkre van abban, hogy időben a problémák orvoslása érdekében megfelelően beavatkozzunk.

Előrelátás, tervezés

A SAFETY EYE információi elgondolkodtatnak, fokozva a tudatosságunkat. A tervezéssel sokkal hosszabb távon gondolkodunk képessé válunk a felesleges kiadások csökkentésére. A rendszer funkciói ennél tovább mennek.

Partnereink

Készen állsz látni a láthatatlan veszélyeket az utakon?

Kezdd el egy ingyenes fiókkal!