Fedezd fel az olcsóbb autózás élményét!

Csökkenthetők a költségeink, ha egy kis figyelmet szánunk a saját járművezetésünkre. Nem kell “tojást” tenni a pedálra, hogy kedvezőbb fogyasztást, alacsonyabb szervizköltséget érjünk el!

Mindössze értenünk kell az autóink nyelvét. A SAFETY EYE – ECO szolgáltatása ebben segít.

Miben segít? Mennyire költséges?

SAFETY EYE - ECO EYE

Tudatosság

A járművezetők közel 90%-a feltételezi azt, hogy jobb és tapasztaltabb más, úton lévő közlekedőkhöz képest. A megoldás egyik célja, hogy információival felfedje azokat a láthatatlan összefüggéseket, amelyek segítségünkre lehetnek. Lehetővé teszi, hogy tudatosabban és célzottabban tudjuk a gépeket a saját hasznunkra működtetni.

Okos rendszer

A rendszer ereje abban rejlik, hogy a háttérben futó intelligencia mintázatot keres, mégpedig azt, amelyik támogat minket. A láthatatlant értelmezi és fordítja le érthető jelzésekre, miközben más járműveket is támogat. A rendszer tehát önmagában nem okos. Azok akik felismerik, hogy erre az információra szükségük van azonban igen.

Költségek

A megoldásunk fejlesztése során az egyik kiemelt cél, hogy elérhető áron, mindenki számára hozzáférhető rendszer valósuljon meg. Egy egyszeri alacsony költség, mely nem több, mint egy középkategóriás elektromos fogkefe ára. Valamint egy minimális rendelkezésre állási havidíjba kerül az aktív közlekedés-támogató rendszer.

ECO EYE intelligens megoldás az alacsony költségekért

A háttérben dolgozó algoritmusok tájékoztatnak a költségcsökkentő lehetőségekről. Figyelembe veszik a műszaki paramétereket, a járművezetők adottságait és képességeit, a forgalom információit, az időjárást és még sok, általunk nem érzékelhető információt, láthatatlan lehetőségeket.

SAFETY EYE - ECO EYE

Miért más ez?

Innovatív, azaz újdonság. Egy olyan szabadalmaztatott mérési eszköz és módszer dolgozik a SAFETY EYE-al szerelt járműben, amely eddig nem alkalmazott technikával, pontossággal végzi a feladatait. 

A rendszerben dolgozó intelligens, programozott és az adatokból rendíthetetlenül tanulni képes folyamatokkal képez egy egységet, mely egyetlen célt és feladatot kapott. Nevezetesen támogatnia kell minden körülmények között az embert, azt, aki szintén az egység része kell, hogy legyen. 

Ez a harmonikus együttműködés, gép-ember-gép között teszi lehetővé, hogy sokkal előnyösebb pozíciót adjon az utakon és egy sokkal hatékonyabb járműüzemeltetést azoknak, akik használják a rendszert. 

Valós idejű előrejelzés

A jármű vezetőjének támogatása “real-time”, azaz valós időben történik. A SAFETY EYE rendszer több olyan adatbázisból is társít információkat, amelyek normál körülmények között elérhetetlenek a közlekedés során.

Ránk szabott megoldások

A SAFETY EYE az embert hivatott támogatni, szemben a szokásos “okos gép” megoldással. A személyes szokásaink ismerete lehetővé teszi, hogy a számunkra egy tudatosabb közlekedés résztvevői legyünk. Segít a veszélyes helyeket, embereket elkerülni. A támogatás nincs helyhez vagy időhöz kötve, globális.

Automatikus jelzések

Távolságtartás, drasztikus fékezések, nagy gyorsítások, a forgalom rákényszerít bennünket a helytelen viselkedésre, netán előfordul egy elmulasztott szerviz… Olyan helyzetek, amelyek elkerülhetők. Minden helyzetben van információ a környezetünkről. A SAFETY EYE automatikusan ad visszajelzést. E-mail a nap végén, illetve a fontos helyzetekben azonnal. Fejlesztjük azt az applikációt, amely valós időben fogja 2021 végére mindezt eljuttatni Önnek a közlekedés során.

SAFETY EYE - ECO EYE

Az adatalapú tudatos járműhasználat

A járművezetés középpontjában Ön áll, és a járművezetői képességeinek és szokásainak megismerésével előrejelezhető számos dolog. 

Ilyen például, hogy mikor használódik el a jármű, vagy, hogy hogyan tudna többet megtakarítani. 

Ezeket a lehetőségeket SAFETY EYE – ECO EYE funkciója nemcsak értelmezi, hanem jelzi is Önnek. Pontosan tisztában lehet azzal, éppen melyik úton, mennyivel érdemes haladni az optimális üzemanyag fogyasztás érdekében vagy a jármű mikor szorul olyan beavatkozásra, amely a nagyobb kiadásokat megelőzheti. 

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Kedvenc részünk

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra, ezért bátorítjuk Önt is, hogy mondjon véleményt Facebookon, Google Cégem profilon, személyesen a Secret Eyes-ról, amit aztán megoszthatunk mindenki mással!

pexels-photo-937481-transparentcrop.png

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

Előnyök

Azonnali és folyamatos járművezető tájékoztatás.

Vezetéstechnikai információs anyagok a helyzetekhez, szakértőktől.

24 órás rendelkezésreállás és használhatóság.

Folyamatos ügyféltámogatás.

Közösségi támogatás a közösségi platformunkon.

Szabad közlekedési információs portál.

Gyakorlatias támogatási mód, példákkal és megvalósítási útmutatókkal.

Személyre szabott információk.

Amiért megéri minket választani

Költséghatékonyság

Az ECO EYE állandó része és funkciója a SAFETY EYE rendszernek. A nap 24 órájában dolgozik és támogat, ahogyan a biztonsági funkciókkal együttműködve a rendszer minden eleme. Az embert támogatja és nem plusz költségként terheli a felhasználót. Azonnali eredményt ad a számunkra.

Élettartam növelés

A SAFETY EYE rendszer a jármű nyelvét érti meg, amelyet lefordít a felhasználóinknak. Megszemélyesített üzenetekben sokszor, kifejezetten a járműtől érkeznek információk. Az ECO EYE ezeket az üzeneteket értelmezi és segítségünkre van abban, hogy időben a problémák orvoslása érdekében megfelelően beavatkozzunk.

Előrelátás, tervezés

A SAFETY EYE információi elgondolkodtatnak, fokozva a tudatosságunkat. A tudatosság része az előrelátás és a tervezés. A tervezéssel sokkal hosszabb távon gondolkodunk képessé válunk a felesleges kiadások csökkentésére. Az ECO EYE funkció ennél tovább megy, visszajelzéseivel a jármű tartóssága érdekében is segítségünkre van.

Partnereink

Kapcsolatfelvétel

Minden kérdésemre választ kaptam, hadd lássam a termékeket!

Kattintson az alábbi gombra, ami egyből a termékeink és szolgáltatásaink oldalára navigálja Önt. A megrendelt terméket és / vagy szolgáltatást akár bankkártyával is kifizetheti azonnal, kényelmesen.

Érdekel a termék, szeretnék még több információt kérni!

Töltse ki az alább található űrlapunkat! Kollégánk pedig a megadott elérhetőségek valamelyikén keresni fogja Önt!