Legyél biztonságban gyalog is

Sőt, tudd biztonságban a gyermekeidet, szeretteidet!

Egy egyszerű APP letöltésével, már jelezheted másoknak, hogy jelen vagy. Vigyázzanak rád a közlekedők. Kezdd el még ma, védd meg magad és a családod!

Kinek segít és hogyan?

SAFETY EYE balesetmegelőzés és aktív közlekedéstámogatás gyalogosoknak is

Gyalogosok

Kimegyünk az utcára, kiszállunk az autónkból és már gyalogossá váltunk. Csak az érzékszerveinkre támaszkodhatunk. Nincs velünk egy szuperképesség, ami felruházna minket a fenyegetésekre a forgalomban. A SAFETY EYE nemcsak odaadja ezt a képességet, de másoknak is jelzi a jelenlétünk, hogy vigyázzanak ránk.

Családok

A gyermekeink is közlekednek és nem vagyunk velük minden pillanatban. Az idősebb családtagok szintén mozognak és jó volna egy "őrangyal", aki a jelenlétünk nélkül is vigyáz rájuk. A SAFETY EYE APP megadja ezt a lehetőséget. Lehetőséget ad, hogy az önállóság megtartása mellett vigyázzon valami a hozzátartozóinkra!

Sport

Futás, szabadtéri egyéb sportok. Kikapcsolódás, ha a forgalom a közlekedés ebbe nem zavar bele. Ha nem fenyegetéssé válik a szabadidőnk eltöltése. A SAFETY EYE APP jelzi, ha veszélyek fenyeget minket. Lehetőséget ad, hogy olyan útvonalakat válasszunk, amelyek a biztonságosak is. Elemezhetővé tegyünk eseményeket, teljesítményeket, miközben a biztonságunk van előtérben.

Mesterséges intelligencia a gyalogos közlekedés biztonságáért

A SAFETY EYE egy komplex, összetett rendszer, amely a közlekedést támogatja. Balesetmegelőzési feladatokat lát el, az aktív figyelmeztetésekkel. A háttérben dolgozó mesterséges intelligencia minden felhasználóra, mint védendő személyre tekint. Feltérképezi a fenyegető veszélyeket, az útvonalainkon haladó járművek mozgását, az azt üzemeltetők, azaz járművezetők magatartását.

Ez az ismeret kiegészül a mi személyes közlekedési szokásainkkal, a tevékenységünkkel, ugyanakkor a saját képességeink ismeretével. Így olyan lehetőségeket nyit a SAFETY EYE, amely a biztonságunk érdekében a számunkra legmegfelelőbb útvonalakat javasolja. Jelezheti a családtagoknak a helyzetünket és a bennünket körülvevő helyzetet.

Az embert támogató alkalmazás, amely a gépekből is kinyert információkat és mozgási adatokat is képes emberi számunkra érthető módon kezelni. 

SAFETY EYE

Milyen tények vannak?

Miért lesz fontos ez az alkalmazás naponta? Mit jelenti a valódi előnyét?

Valós idejű jelzés és előrejelzés

Jelenleg nincs olyan rendszer, ami előre jelezné a gyalogos jelenlétet másoknak. Nincs meg arra sem a lehetőségünk, hogy a jövőbe lássunk és esetlegesen tudatában legyünk a mások agressziójának, felelőtlenségének. A SAFETY EYE valós időben lesz képes jelezni nekünk, családtagjainknak vagy éppen annak, akit szeretnénk figyelmeztetni egy-egy helyzetben.

Személyre szabott

Az emberi élet, az ember a felbecsülhetetlen. Mégsem erre halad a világ. Önvezető járművek, amely a benne lévőket védik. Automatizmusok, amelyek a forgalmat támogatják. Mi hisszük, hogy pontosan az embert kell támogatnunk a technika minden eszközével. Nem a járműveket kell megtanítanunk arra, hogy mindig a legkisebb rosszat kell választani. A SAFETY EYE szuperképességet ad, amely pontosan arra alkalmas, hogy lássuk a jövőt, hogy ne is kerüljünk védhetetlen helyzetbe.

Védelem bárhol és bármikor

A SAFETY EYE egy globális rendszer lesz. Nem helyekhez kötődve működik majd, így lehetőségünk van egy egyszerű telefonnal magunkkal vinni bárhová. Lehetővé teszi, hogy ott is használhassuk, ahol eddig nem gondoltuk. Turista utak, erdei kirándulások, hegymászás, élmény séták. Mind olyan helyek, ahol azt gondoljuk nem lehet érdemben támogatni a gyalogszerrel haladó embert. Pedig itt is jó, ha van egy “sokadik” érzékünk, ami tudja mi van a domb mögött, vagy hol van szakadék…

Gyalogosként biztonságban

Amiért fontos az adatalapú közlekedés

Az emberi mozgás, helyváltoztatás, a közlekedés. Ma már van lehetőségünk előre látni a járművekkel, a járművek rendszereivel. Gyalogosként az érzékszerveinkre hagyatkozva kell megoldanunk mindent.

A járművek, közlekedési eszközök és közlekedési rendszerek számos olyan információt hordoznak, amelyek a gyalogosok számára is elérhetőek lennének. A SAFETY EYE rendszerével pontosan ezt valósítjuk meg. Nevezetesen minden, ami elérhető az ember számára válik értelmezhetővé. Láthatóvá.

A közlekedésben a tájékozottság tud felruházni minket a megérzés, a jövőlátás képességével.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Hogyan garantálja a biztonságot

Nem elég rendelkeznünk az információkkal, cselekednünk is kell. A SAFETY EYE cselekvésre ösztönöz minket. Közösséget hoz létre, fejleszt és mindezeken túl megelőzi a bonyolult, a számunkra fenyegető helyzetek kialakulását. 

Garanciát adhat a biztonságunkra. Ez nem egy biztosítás, ami a baj után enyhíti a károkat. Ez maga a biztonság, amely lehetővé teszi, hogy “leüljünk, még mielőtt elesnénk”.

Garancia, hogy nem kész rendszer áll a rendelkezésünkre, hanem egy folyamatosan fejlődő rendszer. Egy, a technika fejlődésével együttműködő, naprakész rendszer, ami a személyes támogatásunkat biztosítja.

Amiért érdemes választanod minket

Biztonság

Személyes biztonságot garantál. Nem arra készült, hogy általánosságokban vagy sémákban beszéljen, hanem megértse a Te személyes igényeidet. Erősségeidet támogassa, a gyengeségeidben támaszkodhass rá.

Közösségi kapcsolat

Megkülönböztet. Olyan közösséghez tartozhatsz, akik felhasználhatják a rendszer információit hitelesen azokkal szemben, akik veszélyesek rád. Olyan közösség, amely vigyáz az utakon a másikra.

Új helymeghatározás

Szabadalom. Mégpedig magyar. A helymeghatározást és annak valós idejű alkalmazása a saját fejlesztésünk. Ez teszi lehetővé azt, hogy valós időben, de a jövőt látva legyen segítségedre a SAFETY EYE.

Partnereink

Biztonság még ma

Közösségi felület, közlekedési szabálygyűjtemény és tippek a bajok megelőzésére, folyamatosan fejlődő rendszer és egy továbbfejlesztett térképes navigációs APP és webes felület.