fbpx

Hosszabbítsd meg a kocsid életét!

Egy eszköz, amellyel ez megvalósítható.

Az autótulajdonosok nagy része tudja, hogy fontos a jármű élettartamának növelése, hiszen ahogy telnek az évek, ép, és technikai értelemben biztonságos autóval szeretnénk közlekedni.

A család testi épsége is függ attól, hogy mindig figyeljünk arra, hogy milyen állapotban van az autónk, de az is fontos lehet, hogy megértsük az autók nyelvét.

Ez egyáltalán nem ördögtől való ötlet: az idősebb korosztály még emlékezhet akár Surányi Endre autós újságíró/író nevére is – a fiatalabbaknak érdekesség, hogy a „beszélő autó” ötlete már az 1960-as években megjelent könyvben Magyarországon. Hihetetlen, de tényleg igaz, nem is egy könyvében ír erről.

Tehát: kommunikáció az autónkkal? Ez így első hallásra semmiképpen nem tűnhet könnyű feladatnak, de ne feledjük el, már a huszonegyedik században vagyunk. Van tehát arra lehetőség, hogy a mesterséges intelligencia segítségével meghosszabbítsuk a kocsink életét, mégpedig olyan módon, hogy ez környezetbarát is legyen. Az elvárások igen magasak, és olyan eszközre van szükség, amely ezeket mind teljesíteni tudja.

Üzemanyag kiadások csökkentése

Biztosan a Te ismerőseid között is vannak fiatal házasok, akiknek például nem mindegy, hogy mennyit költenek. Nyilván itt bejön a képbe az, hogy vigyázni szeretnének az autójukra, hogy minél tovább használhassák, és így érdekeltek abban, hogy intelligens üzemanyag csökkentésben gondolkodjanak.

A Safety Eye eszközünkkel megvalósítható. Mit jelent ez pontosan? Nem kevesebbet, mint mesterséges intelligenciát, a kevesebb üzemanyagért.

Környezettudatos életmód

Persze, ha fiataloknál tartunk, akkor meg kell említenünk azt is, hogy ennek a korosztálynak már nagyon is lényeges az, hogy vigyázzon a környezetére. Így nyilvánvaló, hogy autós zöld megoldást keresnek, ha közlekedésről van szó. Ez már egy másik korszak – az autóvezetésben is.

A Safety Eye mesterséges intelligenciája biztosítja az adat alapú járműhasználatot – minden korosztálynak. Így válik lehetővé az, hogy mindig valós adatokon nyugvó döntéseket hozzunk, egy olyan rendszer segítségével, mely azért is született, hogy az autónk sokáig üzemeljen, mégpedig gazdaságosan és környezettudatosan.

A rendszer látja az információkat, segít a döntések meghozatalában. Így válik egy olyan segítséggé, még a szervízek számára is, amely a lehető legoptimálisabb megoldásra törekszik.

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

Korábbi tartalmaink

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

TÁMOGATÁS
AZONNALI ÜZENETEK X