fbpx

Így vedd kezedbe az irányítást az utakon!

Avagy van 3 olyan jellemző, ami segít neked, hogy ne érezd magad kiszolgáltatva járművezetés és közlekedés közben.

Előfordul, nem is egyszer, hogy úgy érezzük, hogy szinte tehetetlenek vagyunk egy-egy közlekedési szituációban. Az az érzésünk, hogy nem a mi kezünkben van az irányítás, és csak úgy megtörténnek velünk a dolgok.

Sajnos, ebben van némi igazság, ha közlekedésbiztonságról van szó. Mit szólnátok azonban ahhoz, ha egy olyan járművezetést támogató eszköz lenne a kezetekben, mely támogat abban, hogy napról-napra magabiztosabban és biztonságban vezessetek? Olyan szoftver segítené a közlekedést, mely képes lenne arról is tájékoztatást adni, hogy milyen hibákat követtek el Ti vezetés közben, amiről akár nem is tudtok!

A Safety Eye megalkotásakor – többek között – azt a célt is kitűztük magunk elé, hogy olyan eszközt alkotunk, mely tulajdonosa vezetési technikáját is képes összevetni a valós idejű közúti adatelemzéssel.

Vezetéstámogatás: hogyan?

Örömmel jelenthetjük ki, hogy ma már a következő három pont teljesül egy olyan autóban, amely fel van szerelve ezzel az eszközzel:

  1. Minden, ami vezetés közben történik dokumentálva lesz. A szoftver segíti az indítástól elkezdve az összes tevékenységet, amely az autóban történik. Így lehetőség nyílik természetesen arra is, hogy olyan hibákra is fény derüljön, hogy mondjuk a járművezetőt rosszkor vált, túl gyakran indokolatlanul fékez, vagy esetleg nem optimális sebességi fokozatban, így nem gazdaságosan közlekedik.
  2. A nap végén egy e-mailt küld a rendszer, melyben összegzi az aznapi tapasztalatait a vezetésről, elemzi a közlekedési eseményeket. Így például kiszámolja azt is, hogy ha aznap rendőrrel találkoztunk volna, akkor mennyibe került volna nekünk az, hogy adott esetben gyorsabban hajtottunk. Elég kijózanító adatok ezek, ezt garantáljuk.
  3. Lehetőség van arra is, hogy a kocsit megszemélyesítse a rendszer, így még az is működik, hogy az autó kommunikálja nekünk azt, hogy mivel „elégedetlen” a vezetésünkkel kapcsolatban. Ez például igen hatékony és játékos megoldás női vezetők esetén – valljuk be, a játékosság elve erős tanulási módszer is egyben, hiszen megvalósul, a „Hallgass az autódra!” projekt.

A Safety Eye tudása így segít abban, hogy kevéssé érezzük azt, hogy tehetetlenek vagyunk az utakon. Nem egy szituációban ugyanis így sokkal több információ birtokában, magabiztosabb és vezetéstechnikai értelemben pontosabb tudás lesz a birtokunkban.

Az érzés pedig, hogy jobban fel vagyunk vértezve egy-egy nehezebb helyzetben, nagyon megnyugtató lesz.

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

Korábbi tartalmaink

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

TÁMOGATÁS
AZONNALI ÜZENETEK X