Kapcsolat

Kérdése, kétsége van? Keressen minket bizalommal, szívesen megválaszolunk bármilyen felvetést 🙂

Kapcsolat

Kérdése, kétsége van? Forduljon hozzánk bizalommal.

További elérhetőségeink

Telefonszámunk

+36 70 662 88 88

E-mail címünk

info@secreteyes.hu

Székhelyünk

7472 Cserénfa, Ady Endre utca 12.

Facebook

/secreteyes

Rólunk

Három magánszemély. Egy gépész, egy pénzügyi szakember és egy informatikus. A mi kezdeményezésünk, és elgondolásunk nyomán alakul, fejlődik folyamatosan a SAFETY EYE rendszer. 

Mindhárman közlekedünk, mindhárman kint vagyunk az utakon és úgy gondoljuk, hogy: MINDENKINEK HAZA KELL ÉRNIE!

Szeretnénk szabadon, biztonságban közlekedni. 

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a mai technika mellett még mindig naponta halnak meg az utakon, vagy lesznek sérültek, tartósan korlátozottak emberek mások felelőtlen magatartása vagy éppen agresszivitása miatt.

Úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk a módszert és a lehetőséget, amely képes a gyakorlatban megakadályozni a baleseteket. Méghozzá úgy, hogy az embert támogatjuk és nem egy újabb tulajdonsággal próbáljuk felruházni a gépeket!

Ezt a megoldást építjük, és hisszük, hogy a célunk támogatható nagyon sok ember részéről!

Rólunk

Amiért minket választanak

Csapatunk permanensen fejleszti a Secret Eyes vezetésbiztonsági rendszert, hogy Önnek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújani.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Cégünk bemutatása

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás, amely lehetőséget biztosít arra, hogy hitvallásunkat követve bizonyíthassuk, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek jár.

Ez a mozgatórugója a csapatunknak, ezért dolgozunk.

Létrehoztunk, egy rendszert, ami a gyakorlatban képes támogatni és visszajelzést adni a közlekedésben résztvevőknek, és amely hozzájárul a balesetmentes közlekedés megvalósításához.

A rendszert folyamatosan fejlesztjük és távlati célunk az, hogy nemzetközi vállalattá tesszük vállalkozásunkat. Globális közlekedéstámogató rendszert építünk azért, hogy megszűnjenek a balesetek még ott is, ahol azt gondoltuk, hogy erre nincs lehetőség.

Mikor lehet szükség ránk?

Vészhelyzet előrejelzés

A közlekedésben önhibánkon kívül is kerülhetünk balesetveszélyes helyzetbe. Ezt megelőzni csak azzal tudjuk, ha rendelkezünk információval a közlekedésben. A SAFETY EYE megpróbálja egy egységes felületen, globálisan látni a közlekedést és a rendelkezésre álló adatokból a felhasználóknak előre jelezni a veszélyeket, veszélyes helyzetek. Az egyént, az embert támogatva minden körülmények között!

Jármű-üzemeltetés támogatása

Vállalkozások, vállalatok, logisztikai vállalatok valamint gyakorlatilag az ellátási láncok minden szereplőjének szüksége van arra, hogy fenntartható közlekedés és alacsonyabb költségű árutovábbítás valósuljon meg. A SAFETY EYE rendszer SAFETY FLEET megoldása állandó eleme a megoldásunknak. A költséghatékonyság megvalósítását újragondoltuk és a gépek ellenőrzése helyett a járművezetők támogatására helyeztük a hangsúlyt. Az eredmény meglepő!

Üzemanyagfogyasztás csökkentése

Vagyunk páran, akik fontosnak tartjuk a zöld közlekedést, a fenntarthatóságot és valljuk be őszintén: a pénztárcánk vastagságát. Sokunknak a szabad és biztonságos közlekedés mellett a költségek csökkentése is kiemelt szerepet játszik a mindennapokban. Az ECO EYE megoldás a SAFETY EYE rendszer egyik olyan eleme, amely a működésben is folymatosan jelen van. Optimalizál, tájékoztat és segítségünkre van a költségeink csökkentésében. Személyre szabott anyagokkal, információkkal lát el!

GYIK

Bármelyik kapcsolat űrlapot kitöltve releváns információk érkeznek a csatlakozás rendjéről. Itt azonban módot biztosítunk, hogy akár azonnal elérhető legyen mindez. Összesen három lépésben működik a csatlakozás. 1. Az űrlap első oldalán kiválasztjuk a havidíjat és megadjuk az adatainkat. 2 a második oldalon a SAFETY EYE eszközt 3. kattintunk a megrendelem gombra. Ennyi az egész.

Bárki létrehozhatja az ingyenes közlekedési profilját, amely az összes platform használatára feljogosítja. Az ingyenes közlekedési profillal rendelkezők bármely, SAFETY EYE eszközzel rendelkező járművel történő közlekedéssel teljes értékű előrejelzést és támogatást kapnak. Érdemes egy eszköz megrendelésekor a család vagy a vállalkozás összes tagjának létrehozni a profilt, amelynek nincs költsége.

Három platform fogja támogatni a közlekedését a felhasználónknak. A jármű és közlekedéstámogató platform. Egy közlekedési információs portál. Valamint egy közlekedési közösségi portál. A három platform az előfizetőink számára napi és azonnali jelzésekkel ad visszacsatolást a közlekedésről. Ezek mellett szabadon biztosítja a közlekedési információk egymás közötti megosztását.

A vállalatok regisztrációja és a platform használata alapvetően azonos a magánszemélyekével. Kivétel a cégnév és az adószám megadásának kötelezettsége. A platformon belül azonban a vállalati járművek, illetőleg az azok adatait tertalmazó felülethez külön felhasználókat rendelünk. A vállalati járművek mozgását így, csak a vállalat által feljogosított személyek láthatják, illetve kommunikálhatnak a járművel és a járművezetővel.

A platform összes funkciója elérhető a vállalati előfizetőknek is, pontosan ugyanazokon az árakon, mint amilyen áron a magánszemélyek is hozzájuthatnak.

Vállalatok esetében a flotta nagysága és az alkalmazotti létszám pontos egyeztetése miatt kérjük, hogy előzetesen vegye fel a felhasználó a kapcsolatot velünk. Így szeretnénk garantálni, hogy a vállalkozások is egyszerű regisztrációval és pontos adatokkal legyenek a SAFETY EYE előnyeinek részesei.