KAPCSOLAT

További elérhetőségeink

Telefonszámunk

+36 70 662 88 88

E-mail címünk

info@secreteyes.hu

Székhelyünk

7472 Cserénfa, Ady Endre utca 12.

Facebook

/secreteyes

Rólunk

Három magánszemély. Egy gépész, egy pénzügyi szakember és egy informatikus. A mi kezdeményezésünk, és elgondolásunk nyomán alakul, fejlődik folyamatosan a SAFETY EYE rendszer. 

Mindhárman közlekedünk, mindhárman kint vagyunk az utakon és úgy gondoljuk, hogy: MINDENKINEK HAZA KELL ÉRNIE!

Szeretnénk szabadon, biztonságban közlekedni. 

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a mai technika mellett még mindig naponta halnak meg az utakon, vagy lesznek sérültek, tartósan korlátozottak emberek mások felelőtlen magatartása vagy éppen agresszivitása miatt.

Úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk a módszert és a lehetőséget, amely képes a gyakorlatban megakadályozni a baleseteket. Méghozzá úgy, hogy az embert támogatjuk és nem egy újabb tulajdonsággal próbáljuk felruházni a gépeket!

Ezt a megoldást építjük, és hisszük, hogy a célunk támogatható nagyon sok ember részéről!

Cégünk bemutatása

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás, amely lehetőséget biztosít arra, hogy hitvallásunkat követve bizonyíthassuk, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek jár.

Ez a mozgatórugója a csapatunknak, ezért dolgozunk.

Létrehoztunk, egy rendszert, ami a gyakorlatban képes támogatni és visszajelzést adni a közlekedésben résztvevőknek, és amely hozzájárul a balesetmentes közlekedés megvalósításához.

A rendszert folyamatosan fejlesztjük és távlati célunk az, hogy nemzetközi vállalattá tesszük vállalkozásunkat. Globális közlekedéstámogató rendszert építünk azért, hogy megszűnjenek a balesetek még ott is, ahol azt gondoltuk, hogy erre nincs lehetőség.

PARTNEREINK