Kerékpáros szabadság

Téged is bosszant, ha időnként az autósok, a felelőtlen emberek nem figyelnek rád? 

Soha nem volt még ennyire egyszerű, hogy jelezd másoknak: Vigyázzanak rád! 

Kezdd el egy egyszerű applikáció letöltésével és mutasd meg másoknak, hol kell jobban figyelniük az utakon. A SAFETY EYE rendszer az előrelátás, a jövőbe való betekintés szuperképességét lesz hivatott odaadni minden közlekedőnek.

A kerékpár teszi az embert igazán szabaddá!

SAFETY EYE támogatja a környezetbarát és valóban szabad közlekedést

Érezd meg a veszélyt

Miért kell a mai technikai lehetőségekkel még mindig elviselni a veszélyes embereket? Mert a közlekedésben elhittük azt, hogy csak mi veszünk részt, pedig ez korántsem igaz. A fenyegetéseket előre megtudhatjuk. Erre épül az az applikációnk, amely neked is képes eljuttatni a veszélyes emberekről információt.

Haladj biztonságban

Mindannyian más képességgel rendelkezünk. Igaz ez a kerékpározásra is. Olyan útvonalakon kell haladnunk, amelyek megfelelnek a szokásainknak, de elkerülik a veszélyeket, a képességeinket meghaladó helyeket, embereket. Az általunk fejlesztett, intelligens és alkalmazkodó rendszer a képességeidnek megfelelő útvonalakat javasol.

Útvonalak másként

Több száz útvonaltervező létezik. Miért hozzuk ide a SAFETY EYE rendszert? Azt mondhatjuk, hogy más az útvonaltervezőkkel szemben támasztott követelményünk. Nem elég a véleményünk szerint egyszerűen útvonalat mutatni. Olyan útvonal kell, amelyen a biztonságé a főszerep és a képességünknek megfelelő az útvonal.

Mesterséges intelligencia a biztonságos kerékpározásért

Mire számíts a kanyar után, mit találsz a domb mögött? Mikor jön egy agresszív autós vagy motoros? Honnan számíts gyalogosokra? Olyan kérdések, amelyekre sokkal jobb, ha előre tudjuk a válaszokat, mintsem váratlanul érintsen minket.

SAFETY EYE közlekedéstámogató rendszer

Miért és miben más a megoldásunk?

A felhasználóink szerint olyan szemléletben folytatjuk a rendszer fejlesztését, ami kizárólag a közlekedőket tekinti a legfontosabb szereplőnek. A közlekedőket, akik emberek.

A teljes rendszer működése az ember támogatásán alapul. Nem okos járművekben gondolkodunk, hanem a szabadság megőrzése mellett az ember, az egyén “okosításában”. A mesterséges intelligencia (AI) ereje automatizálhat folyamatokat és megszüntethet állásokat. Mi hisszük, hogy a technikának nem helyettesítenie kell az embert, hanem vele együtt dolgoznia. Így a SAFETY EYE egy szerethető megoldássá válik, amely pontosan a problémák megszüntetésére szakosodik a közlekedésben. Minden információ, amely a rendszerben keletkezik az egyes felhasználóknak a támogatását szolgálja. Ezért nincsenek reklámok, különböző nem kívánt információk.

Az útvonalak, amelyeket a SAFETY EYE tervez, javasol kerékpározásra alkalmasak. Ha ettől eltérő a választott útvonal, akkor a biztonság lép előtérbe, hogy a lehető legoptimálisabb döntést tudd meghozni a forgalomban. Úttalan utakon is kell tudni tervezni. A kerékpározás erről is szól. Geológia, térinformatika, egyedi pozíció mérés, amely ebben az esetben is segítségére van a felhasználóknak. 

És mire legyen még képes egy ilyen rendszer? Kezdd el használni és adj visszajelzést, hogy mit látnál még a rendszerben szívesen. Ez nem egy kész, hanem egy fejlesztendő és fejlődő megoldás.

Információk minden időben

Ha egy pillanattal korábban kapsz információt egy vészhelyzetről, akkor van esély, hogy ne következzen be a tragédia. Ehhez valós időben kell tájékoztatni réged. A mesterséges intelligencia képes felfedezni olyan összefüggéseket, amelyek erre lehetőséget adnak a számodra. 

Nem vagyunk egyformák

Van, aki gyors. Van, aki kényelmes. Van, aki bátor. Van, aki egyedül kerekezik. Vannak, akik többen. Van, aki aszfalton és van, akinek út sem kell. Sorolhatnánk órákig. Olyan megoldás lesz a SAFETY EYE, amely az egyediséget és a személyes igényeket támogatja. Nem lehet általánosságokra épített megoldást adnunk. Így olyan alkalmazást adunk, amely kifejezetten a saját igényeidet fogja támogatni. 

Mi van, ha baleset történik?

Ne történjen, de ha mégis… Ma nincs eszköz a kezedben, hogy bizonyíthasd a vétlenséged. A SAFETY EYE a kezdetektől és kizárólag számodra hozzáférhetően támogat és dokumentál. Lehetőséget ad a számodra, hogy az állításokat, adatokkal cáfold. Méghozzá időbélyeggel, időjárási adatokkal és sok olyan momentummal, ami téged igazolhat. Kizárólag a TE döntésed, hogy felhasználod ezt az információt. Az adatok minden esetben a rendelkezésre állnak. Ami kiemelten fontos, hogy nem csak egy pillanatnyi adat áll a rendelkezésedre, hanem percek, napok, hetek vagy éppen évek.

Adatalapú, szabad közlekedés

Hogyan válik az információ a szabadság eszközévé a kerékpározásban?

Az információ, a jólinformált ember számára lehetőséget teremt a veszélyek elkerülésére. Az adatok, amelyekből az információ keletkezik, ott van előttünk a közlekedésben. Mindössze az értelmezésükre kell egy kidolgozott megoldás, amely lehetővé teszi a láthatatlan adatok feltárását is.

Amikor rendelkezésre áll, hogy kitől, kiről, milyen magatartást vagy éppen szándékot feltételezhetünk megvalósulhat az a szuperképesség, hogy előre látunk. Megmondhatjuk a merre, hogyan haladjunk, hogy ne találkozzunk azokkal, akik semmibe vennének minket.

A kerékpározás maga a szabadság, amíg nem kell elviselnünk a fenyegetéseket. A SAFETY EYE a szuperképességet adja oda, amely tartalmazza az információkat. Használd!

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Fejlesztés a kerékpárosoknak

A folyamatos fejlődés és az alkalmazkodás képessége a stratégiánk része. Azaz a SAFETY EYE nem lesz soha egy olyan rendszer, amely “kész van”. Pont ez a fejlődés adja azt a garanciát, hogy képes legyen folyamatosan támogatni minket az utakon. Öregszünk, változunk és a járművek is változnak. A változás közepette adunk olyan megoldást, amely garantálhatja a közúti biztonságot.

Nekünk az ember a fontos, nem az automatizált és virtuális megoldások. Ez a célkitűzés garancia arra, hogy valódi megoldást kínáljunk. Azt garantáljuk, hogy minden eszközzel a felhasználók biztonságát igyekszünk előtérben tartani.

Miért dönts mellettünk? Mellébeszélés nélkül a tények

Balesetmegelőzés

Gyakorlatban leszünk képesek megelőzni a baleseteket. Beavatkozunk az üzeneteinkkel a biztonságod érdekében másoknál is. Láthatóvá tesszük a jelenléted és felhívjuk a figyelmet másoknál arra, hogy TE rendelkezel egy eszközzel, ami a mások felelősségét bizonyíthatja.

Közlekedéstámogatás

Nem részleteket, hanem összességében látjuk a közlekedést. Hozzátesszük a megfelelő külső információkat, mint például az időjárás, vagy a lezárások és kiegészítjük azzal, hogy másoknak milyen a magatartása. Tehát sokkal összetetteb és mélyebb információkkal látunk el, mint amihez eddig hozzászoktál.

Emberi kapcsolat

Kapcsolatot teremtünk a gépeken keresztül az emberek között. Pontosan megmutatjuk, hogy kivel érdemes együtt karikázni és ki az, akit kerülnöd kell. A kapcsolatod a SAFETY EYE rendszerrel egy közösséget is ad, amely megkülönböztet másoktól, így hozzáférhetsz ahhoz, ami segítségedre van a biztonságos közlekedésben.

Partnereink

Űrlap