GTS

Global Trafic Support

GYAKORLATI BALESETMEGELŐZÉS KÖZLEKEDÉS TÁMOGATÁSA

Miért dolgozunk?

Hisszük, hogy a világ egy sokkal jobb hely lehet, ha nem történnek emberi hibákból értelmetlen balesetek, halálesetek. Hisszük, hogy a munkánkkal segíthetünk a vállalatoknak, szakembereknek és a szabad, felhőtlen, fenntartható közlekedésben minden embernek.

Közlekedés - támogatás

Forgalom, és esemény előrejelzés, bírság elkerülés, parkolás és követési távolság meghatározása bármilyen járműben. Közlekedés optimalizálása. Vezetéstechnikai fejlesztés, önfejlesztési platform, szakértői segítség. Kerékpárosok, motorosok és gyalogosok előrejelzése, közlekedésük gyakorlati támogatása.

Baleset-megelőzés

Veszélyes személyek és magatartások kiiktatása. Az ittas vezetés, droghasználat, a cserbenhagyás, gyorshajtás, büntetőfékezés, a jogosítvány nélküli közlekedés és jogtalan járműhasználat kizárása.Közlekedési szereplők közötti kommunikáció megteremtése. Események, balesetek dokumentálása.

RÓLUNK ÉS A MUNKÁNKRÓL MONDJÁK

Vígh norbert

GÉPJÁRMŰVEZETŐ

“Fiatalon, aránylag friss jogosítvánnyal kezdtem használni a GTS rendszert. Igazán sokat segít, hogy mindazt, amit nem kaptam meg a tanfolyamokon, itt elérhetem! Biztonságban vagyok, nem kell aggódnom, hogy ok nélkül büntetést kapok vagy rintalanságom miatt lenéznek…”

Magyar autóklub

GÉPJÁRMŰVEZETŐ

“Végre valami, ami segít kiküszöbölni a veszélyeket és rendet rakni a közlekedésben! Megtiszteltetés, hogy ezt a rendszert országosan is mi épithetjük be!”

victor garberl

NYUGDÍJAS

“Tapasztalat és rutin. Mindkettő megvan és mégis fontosnak tartom, hogy tudjam van e baj a vezetéstechnikámmal. Nem szeretnék azok közé tartozni, akik veszélyt jelentenek másokra és önmagukra, mert nem tudják hol az elég! Nekem eért van GTS rendszerem…”

PARTNEREINK

Elérhetőség

Telefon: +36 70 622 99 33
Email: global@secreteyes.hu