KÉRLEK FIGYELJ!
AZ OLDAL CSAK MOST ELÉRHETŐ!

Köszönjük, hogy létrehoztad a fiókodat! 

Ezzel elkezdődhet a biztonságos közlekedésed támogatása a Global Traffic Support – SAFETY EYE rendszerével. A fiókod pár pillanat alatt elkészül.

Egyedülálló lehetőséged van most a korai elkötelezettek táborába csatlakozni. 

Cserében, megajándékozunk egy olyan eszközzel, amely alapja a szolgáltatásunknak és bármely személygépjárműbe beépítheted.

EGYEDI AJÁNLAT A KORAI FELHASZNÁLÓKNAK

Ajándékba adjuk neked a SAFETY EYE járműbe építhető közlekedéstámogató eszközt 25.000.- Ft értékben!

TESTING
SAFETY DRIVER

(ÉVENTE 23,880.-)
HUF 1990.- HAVONTA
  • ÖSSZES SZOLGÁLTATÁS
  • MINDEN PLATFORM
  • KIEMELT TÁMOGATÁS
  • AJÁNDÉK SAFETY EYE ESZKÖZ
  • ÉLETTARTAM GARANCIA
AJÁNDÉKKAL!

SAFETY DRIVER
USER

(ÉVENTE 47,880.-)
HUF 3990.- HAVONTA
  • KORLÁTOZOTT HOZZÁFÉRÉS
  • SZÜKSÉGES PLATFORMOK
  • KORLÁTOZOTT TÁMOGATÁS
  • SAFETY EYE ESZKÖZ + 25.000.-
  • GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

Miért érdemes csatlakozni a korai felhasználók táborához?

Minden fejlesztést először kapsz meg

A rendszer folyamatosan fejlődik. Mégpedig a felhasználói visszajelzések alapján. Az újdonságokat először a korai fázisban csatlakozók kapják meg, illetve van lehetőségük a fejlesztések befolyásolására.

Családodat is bevonhatod

Az ingyenes változatunk nem kapcsolja össze a családokat. A tesztelői előfizetésben azonos áron több járművet és több családtagot is bevonhatsz a SAFETY EYE használatába.

Kiemelt ügyféltámogatás

A korai felhasználóknak, kiemelt státuszt biztosítunk. Azaz elsőbbségi ügyféltámogatást. A balesetmegelőzési rendszer tesztfiók előfizetői mindenben elsőként kapnak információt, a későbbiekben is.

CSAK 2022-ben hagyjuk ezt az előfizetői formát érvényben

Kizárólag az új felhasználók regisztrációjával együttesen és kizárólag 2022-ben van érvényben ez a lehetőség.

Az előfizetés a teljes rendszerhasználatot és egyben közvetlen kapcsolatot biztosít a fejlesztőkhöz. Jól olvastad, közvetlen kapcsolatot!

Saját közösségi platformot üzemeltetünk, pontosan azért, hogy szakítsunk a facebook vagy a google által uralt, reklámokkal teletűzdelt világgal.

A közösségi platformunkon a korai előfizetők közvetlenül léphetnek kapcsolatba a fejlesztőkkel, tulajdonosokkal. Így olyan kapcsolatot biztosítunk, amely nem egy háttérben álló és arctalan csapat biztosít.

Bár sokan vannak, akik a normál előfizetésben használják a rendszerünket, azonban szükségünk van azokra, akik egy belső kört tudnak kialakítani és sokkal nyíltabban tudnak velünk kommunikálni.

Nem tudjuk megtenni, hogy a szolgáltatás fejlesztését kizárólag befektetőkkel finanszíroztassuk, így egy minimális és a szolgáltatásunkért méltányos díjon toborzunk elköteleződötté váló partnereket. 

AJÁNDÉK SAFETY EYE ESZKÖZ

Miért tartjuk ezt fontosnak? Hisszük, hogy nekünk is kockáztatnunk kell, ha egy valóban működő szolgáltatást akarunk felépíteni.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb adatokkal rendelkezzünk a fejlesztések folyamán kell, hogy valós és ne egy elképzelt adatállománnyal végezzük a fejlesztéseket.

A rendszer hitelesen és minden kétséget kizárólag akkor működik, ha a járművek adatait is felhasználjuk a balesetmegelőzéshez. Ehhez szükséges az általunk fejlesztett SAFETY EYE eszköz.

Az SAFETY EYE minden eddig ismertnél pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé, azzal együtt, hogy a rendszeren keresztül megtalálja a kapcsolatot a forgalom többi szereplőjével.

Az eszközt a korai elköteleződésért cserében AJÁNDÉKBA adjuk az előfizetéshez. (Ez a többi előfizetés esetében nem megengedett!)

Amennyiben élsz a jelen ajánlattal a TESZTELŐI fiókban a SAFETY EYE eszközt teljesen ingyenesen biztosítjuk a számodra és két nap alatt postázzuk a Webshippy jóvoltából részedre! Élethosszig tartó garanciával, tehát bármilyen helyzetben cseréljük és nem kérdezünk!

Partnereink