A legfontosabb 3+1 érvünk következik

A legfontosabb 3+1 érvünk következik

Egy logisztikai cég esetében, vagy akár egy nagy multinacionális cégnél, ahol jelentős gépjárműflotta van, sok kérdés adódik annak üzemeltetésével kapcsolatban. Ma már elvárható, hogy a lehető legtöbb információ rendelkezésre álljon annak érdekében, hogy a flottamenedzsment rendszer hatékonyan működjön.

De hogy lehet valóban azzá tenni? Erre a kérdésre azóta próbálnak válaszolni, amióta létezik a flottamenedzsment szó.

Mi azt gondoljuk, hogy a nyilvánvaló válasz erre a felvetésre mindenképpen az, hogy lényeges, a jármű, a gépjárművezető és az összes szereplő folyamatos támogatása. Ennek kivitelezésére alkottuk meg a Safety Eye járművezető-támogató rendszerünket, mely folyamatos, AI alapú flottatámogatást képes megvalósítani.

És hogy miért nélkülözhetetlen ma már ez? Lássuk csak a megígért 3+1 érvet!

“Hahó, túl gyorsan vezetsz”

Egyfelől a rendszer a járművezetőnek ad folyamatos visszajelzést. Nemcsak arról, hogy éppen milyen a forgalom a megtervezett útvonalon, mi a közlekedés valós helyzete, de arról nemkülönben, hogy milyen állapotban van a jármű.

Valós időben, pontos helyadatokkal

A járművezetőt közlekedés közben időben, térben valós adatok közé helyezi el, így lehetősége van arra, hogy a legjobb döntést hozza a vezetéshez kapcsolódóan. Akkor, amikor súlyos költségei lehetnek egy csúszásnak, ami mondjuk egy közlekedési helyzetből adódhat, ez nem kevéssé fontos jellemző, amit tud ez az adatvezérelt járművezetési rendszer.

Gépjármű állapot elemzése

Amint már írtuk is, méri a jármű adottságait. A műszaki állapotát is követi, így valósulhat meg az intelligens járműpark fenntartás. Létrejön, hiszen minden járműről adekvát és valós idejű információk lesznek elérhetők és elemezhetők.

Globális flottahálózat

És végezetül említsük meg, hogy kicsit távolabb mutató érvünk nem más, mint a globális közlekedés támogatása ezzel az intelligens flottatámogatással. Fontos és lényeges szempont ez, hiszen a huszonegyedik század közlekedésének pozitív irányba való mozdítása nem kis feladat.

Ezzel a rendszerrel azonban képesek vagyunk és leszünk is arra, hogy összekössük és folyamatos információval lássuk el a közlekedésben résztvevőket – így küszöbölve ki a nem várt és elkerülhető közlekedési helyzeteket.

Ehhez pedig nagyon fontos, hogy flották kiszolgálásán is gondolkodjunk. Ahogy meg is tesszük ezt. Ha ide kattintasz, még olvashatsz arról, hogy mit is jelent nálunk az, hogy flottairányítás egyszerűen.

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

Korábbi tartalmaink

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.