Minden nap rendkívül sok idő telik a fuvarozó/szállítmányozó és logisztikai vállalatoknak, valamint vállalkozásnak a költségek lefaragásán való próbálkozásokkal. Újabb és újabb megszorítások kitalálásával.

Ugyanez igaz minden vállalkozásra a világban. Bármely területen is dolgozik, tevékenykedik a közlekedés érinti a munkáját.

Miért és hogyan? Az ellátási lánc egyik fontos eleme a közlekedés a szállítás. A költségek minden termék árát befolyásolják, így nehéz mondanunk olyan vállalatot, vállalkozást amelynek nem kell, hogy célja legyen ennek a költségnek a csökkentése.

A Safety Eye a tapasztalatunk szerint egy-egy közlekedési eszköznél (teherautó, személygépjármű, stb.), jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Mindezek mellett olyan, eddig láthatatlan információkat tár fel, amelyek a vállalatok működésében kiemelten költségesek.

A rendszerünk nem abban jeleskedik, hogy újabb és újabb ellenőrzési pontokat mutat a vállalkozások vezetőinek, hiszen azzal a feladataik nem csökkennének. Sőt inkább további terheket rónának rájuk.

A hibapontok feltárása minden esetben azt jelenti, hogy már a kiadás azaz a veszteség megtörént, amelyet vissza már nem szerezhetünk, illetve, ha nem változtatunk, akkor rendre és folyamatosan, egyre nagyobb kiadást fog jelenteni a probléma.

Abban hiszünk, hogy olyan támogatást kell adnunk a vállalkozásoknak, amely folyamatosan képes a költségcsökkentő lehetőségek feltárására és valós időben képes a költségek korrigálására. Az indokolatlanul, emberi hibákból keletkező költségek kialakulásának a megelőzésre. Azaz azonnali megtakarításra, automatikusan és folyamatosan.

A közúti közlekedés minden vállalkozás életének a része. Ugyanazok az emberek járnak a vállalkozáshoz dolgozni munkavállalóként, akik egyébiránt kint a közutakon is közlekednek, jelen vannak és részt vesznek aktívan.

Úgy gondoljuk és a tapasztalatunk ezt igazolja, hogy ha támogatjuk az embereket, akkor elképesztően hamar képesek a szokásaikat megváltoztatni. A méréseink alapján olyannyira, hogy akár nagyságrendekkel jobban képesek figyelni a munkaeszközökre, önmagukra, amelynek a következménye a vállalkozások, vállalatok költségcsökkenése.

Mennyire? Üzemeltetésben nem ritka 30-40%-os üzemeltetési költségmegtakarítás, illetve költségcsökkenés.

Mi nem tudunk jobban semmit a gyakorlott cégvezetőknél, pusztán arra jöttünk rá, hogy milyen módszer szükséges ahhoz, hogy a biztonság és a gazdaságosság egyensúlyba kerüljön.

Az alábbi két kép egyazon jármű múltbéli, majd pedig a Safety Eye segítségével, a járművezető gyakorlati, információs támogatásával készített mérés látható.

A Safety Eye mindössze egynapos használata után, a lehetőségekhez képest kevés javaslattal, a járművezetővel együttműködve 3,5 liter/100 km megtakarítás realizált.

Amennyiben gyakorlati és azonnali változást szeretne az üzemeltetési költségek csökkentésében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, csatlakozzon a vállalatával egy nagyszerű kezdeményezéshez!

Szívesen és készséggel segítünk Önnek!

Kattintson IDE most!

A jármű átlagfogyasztása L/100 km eddigi életében
Safety Eye támogatással a járművezető által elért átlagfogyasztás L/100 km