A Global Traffic Support a közlekdőket támogatja. Függetlenül eszköztől és a közlekdésben betöltött szerpüktől.

Az ingyenes közlekedési profil létrehozásával lehetőség van a rendszer közlekekedéstámogató funkcióinak nagy részét használni úgy, hogy a biztonságunk növekedjen.

A Global Traffic Support rendszerben kizárólag azokért az eszközökért és információkért kell fizetni, amely konkrét járműből érkeznek egy, a Safety Eye szolgáltatással kompatibilis adatszolgáltató eszközből.

Tehát az előfizetési díj, csak a kiértékelés és a jármű rendszerbentartásáért fizetendő. A Safety Eye járműbe építése teszi lehetővé, hogy közlekdési helyzeteket, veszélyeket, útviszonyokat és még sok mindent a rendszer képes legyen előrejelezni.

Az ingyenes közlekdési profil az alábbi szolgltatásokat biztosítja:

  1. Teljes és korlátozásmentes hozzáférés a térképes elemzőplatformhoz, az önfejlesztő platform anyagaihoz és a közlekdési közöség platformjához.
  2. Az ingyenes közlekdési profillal rendelkező közlekedők, egy Safety Eye rendszerrel szerelt jármű vezetése esetén teljes és részletes értékeléseket kapnak az adott jármű lehetőségeit illetően.
  3. Safety Eye rendszerrel szerelt járművel történő közlekedéskor előrejelzéseket és vészhelyzeti információkat kapnak minden korlátozás nélkül.

Az ingynes közlekedési profil kialakítására bárkinek lehetősége van, teljesen korlátozásmentesen!

Amennyiben a családban 1 Safety Eye támogatott jármű van, azonban 2-3 vagy több ember használja a járművet, akkor a személyes közlekdéstámogatásért minden családtagnak rendelkeznie kell egy-egy közlekdési profillal a Global Traffic Support rendszerében.

Így lehet megtenni azt, hogy mindenki éppen a saját tevékenységét lássa az elemző felületen, ugyanakkor kifejezetten személyre szabott támogatást tudjon a rendszer megvalósítani egyben.

Nincs korhoz, időhöz kötve és örökre és visszavonhatatlanul ingyenes marad! Hozd létre Te is, most!