fbpx

Spórolj tízezreket vezetés közben – csak egy eszköz kell hozzá!

Autóval közlekedni soha nem tartozott a legolcsóbb műfajok közé. Elég csak a benzinköltségre vagy a szervízre gondolnunk, de a rengeteg különféle adó és biztosítás is sokba, sőt egyre többe kerül.

Nem véletlen, hogy minden autótulajdonos figyeli azokat a lehetőségeket például, amikor van alkalma fogni valamennyit a biztosítási költségeken – a blogcikk írójának családjában egyes férfiak ebből például sportot is űznek. Nagyon helyesen minden egyes évforduló előtt ezzel bíbelődnek, tényleg néha jelentős összegeket megtakarítva ezzel a családi kasszának.
De ez csak egy tétel.

Takarékos vezetés okosan

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy nem csak így lehet spórolni, de a Safety Eye, a járműbe épített költségcsökkentő segítségével ennél sokkal több pénzt meg lehet takarítani? Nyilván te is szeretnél egy olyan módszert, amivel további több tízezer forint a zsebedben maradna, ha az autódról van szó.

Spóroljunk tehát, lássuk csak, hogyan!

Benzin spórolás

Kétségtelenül a legnagyobb, és folyamatosan jelentkező tétel a benzinköltség. Az üzemanyag ára ráadásul elég borsos, nem mindegy tehát, hogy tudunk-e a benzinen spórolni valamilyen módon. A Safety Eye képes arra, hogy támogatja az autónk fogyasztását, a vezetési szokásainkat, a vezető viselkedését – és egyénre szabottan ad nekünk tanácsokat, hogy az autónk optimálisabban fogyasszon. Így két legyet ütünk egy csapásra: kevesebb lesz a benzinköltségünk, ugyanakkor pedig vezetési technikánk javul. Megvalósul tehát az intelligens üzemanyag csökkentés.

Közlekedési biztonságnövelő rendszer

Nagy hangsúlyt fektettünk és fektetünk arra, hogy jó kapcsolatot ápoljunk, és együtt dolgozzunk a hivatalos közlekedésért felelős, azt szabályozó szervekkel. Így az is része a Safety Eye szolgáltatásainak, hogy mindig naprakész információt ad nekünk az utakról, a közlekedési helyzetről. A hivatalos szervek ráadásul sok olyan információnak vannak a birtokában, amelyekkel szintén lehet faragni a közlekedési költségeinken.

Zöld autózás okosan

És végezetül ott van a szervízköltség. A kötelező alkalmak is nagyon sok pénzbe kerülnek, nem beszélve olyan hibákról, amelyek esetleg nem jönnének elő, ha az autó állapotának, életkorának megfelelően használnánk. Ebben is segít ez a szoftver: ügyel az autó állapotára, természetesen arra is figyelmeztet, mikor kell szervizbe vinni, sőt a szervízben képes arra, hogy a számítógépet pontosan informálja arról, hogy mi a gond.

Ha még mindig gondolkodsz, kattints ide és olvass még többet arról, hogy miért is kiváló jármű költségcsökkentő megoldás, ha a Safety Eye segít neked!

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

Korábbi tartalmaink

Küldetésünk

Eszközt adunk a világnak, amely valóban képes az emberi életek megmentésére. Alapja lesz a jövő fejlesztéseinek, és megőrzi a közlekedés szabadságát.

TÁMOGATÁS
AZONNALI ÜZENETEK X