Image trucks

Van flottakövető rendszered és megugrott a bevételed?

Nem? Akkor tudod mi a baj?

Ahhoz, hogy a profitod, a bevételeid és a fuvarozás, szállítmányozás gazdaságos és hatékony működése megvalósuljon, olyan csapatnak kell a céljaidért dolgoznia, mint amivel egy TOPGUN pilótákból álló, elit vadászrepülő ezred rendelkezik. Akik legalább olyan jól céloznak, mint egy mesterlövész!

Hogyan tudod ezt elérni? Ahogyan a fent említett pilóták, lövészek. Gyakorlással, mégpedig tudatos gyakorlással, amit TE érsz el az embereidnél, a járművezetőidnél és a cégedben dolgozó olyan embereknél, akik eddig teljesen felesleges ötletekkel és a pénzed kidobására sarkalló, nagyon jónak tűnő javaslatokkal bombáztak eddig. (Büntess, ellenőrizz, vonj le, félemlítsd meg, stb.)

Ha megsértődsz is leírjuk! Észre sem veszed, ha menedzser típus vagy, hogy az általad szabálynak nevezett újabb és újabb utasítások, amelyek a növekedésedért felelősek, pusztán megszokott piaci trendek, amelyeket másolsz a piac többi szereplőjéről. Egyik megoldás sem ad a számodra TOPGUN hatékonyságú alkalmazottat, aki valóban megtermeli a pénzed és nem dobja ki.

A Secret Eyes felfedi számodra, hogy hol a probléma. De ez nem ér semmit! Miattad!

Nem elég látni a problémát, hanem meg kell tudni oldani! Mivel a legtöbb cégvezető ezt erőből szeretné tenni, a saját cégéhez fűződő lojalitásából kiindulva, általában fluktuáció, rosszabbnál rosszabb járművezetők és a végén, alulművelt emberállomány vesz majd körül, akiktől azt várod, hogy virágozzon a céged!

Az ellenőrzéssel nem növekszik a bevételed, a profitod!

Ha azt hitted, hogy egy, a háttérben dolgozó flottakövető rendszer képes növekedést hozni egy szállítmányozó vállalatnál, akkor tévedtél.

Sikerült pár év alatt ezeknek a rendszereknek például az üzemanyag lopásokat csökkenteniük(bár a jelenség még a multiknál sem szűnt meg), vagy éppen átvenni az útdíjak rendelését, esetleg elhitetni veled, hogy ha látod a számokat, akkor a hatékonyság és a gazdaságosság is növekszik.

A számok tények. Ha nincs bennük olyan, ami nem valós! Mert akkor, borul a képlet! A Secret Eyes nem flottakövető és nem egy egyszerű adatelemző rendszer. Egészen más. A közlekedés, azaz a legnagyobb technikai sport a világon, amelynek a működtetésére lett fejlesztve. Egészen pontosan arra, hogy TOPGUN típusú embereket adjon a közutakra.

Ne dobj ki az ablakon évente milliókat és nyersz!

Mi kell ehhez? Elkötelezett alkalmazottak, akik a TE céljaidért dolgoznak.

Hogyan tudsz elkötelezni egy alkalmazottat? Nem kizárólag a pénzzel, mint azt a legtöbb cégvezető feltételezi. Pláne nem, ha 10-20.000 forint többlet fizetésért elvándorolnak. Ma lassan úgy váltogatják a munkahelyüket a járművezetők, mint más a zokniját.

A megoldás az, ha valami egészen másban gondolkozol. Nem pénz alapon!

Normális, hogy 4-500.000.- Ft-os fizetések vannak egyes gépkocsivezetőknél? A piacon sorra buknak el a “nagyok” újabb és újabb mentőcsomagokat, hiteleket és tőzsdei trükköket alkalmazva, amelyek a számokat finomítgatják, de a bukáshoz vezetnek.

A Secret Eyes egyik felismerése, hogy a közlekedés támogatás és a baleset megelőzés hozzájárul az emberek elköteleződéséhez és hatékonyságához. Azt látjuk, hogy évente nem számok, hanem olyan plusz pénzek jelennek meg a vállalatoknál a könyvelésben, amelyek eddig kidobásra kerültek.

Image trucks

Te is egyetértesz azzal, hogy nem kell növekedni a fuvardíjaknak?

Minden így jó, ahogyan van. Beállok a sorba és hagyom, hogy a “nagyok” diktáljanak.

Nem kell lecserélned vagy alapból eldobnod, ami bevált.

Nem akarunk arra rábeszélni, hogy most azonnal cserélj le mindent, mert ez szerintünk is ostobaság.

Azt szeretnénk, ha önmagad ébrednél rá, hogy amit hoztunk, az megváltoztatja a közlekedést és vele együtt a fuvarozást és a szállítmányozást is. A Secret Eyes rendszerének használatához nem kell váltanod, egyszerűen el kell kezdened használni. Már akkor is nyersz, ha csak 1-2-10 autódon kezd egy lényegesebben nagyobb profit realizálódni!

Image trucks

1 azaz egyetlen hónap alatt rakétasebességgel indulhat felfelé a profitod!

Növeld meg a fuvardíjaid nyereségtartalmát! Nem azzal, hogy nem viszed szervízbe az autóid, vagy éppen bércsökkentéssel változtatod meg a költségeidet. Sőt, azzal sem érsz el semmit, ha újabb, brutális fegyelmező szabályokat hozol az alkalmazottaidnak.

Egy pár nap alatt bevezethető, teljesen önműködő rendszer alkalmazásával tedd mindezt. Amibe Neked nem kell energiát befektetned és “mesterlövészekre” teszel szert vele, akik 10-ből 10 találatot visznek be és még élvezni is fogják.

Nem beszélek most arról, hogy mit jelent a járművezetői hatékonyság a környezetvédelemben, mert a legtöbb cégvezető kiírja ugyan, hogy fontos, de a pénzt fontosabbnak tartja. Nem beszélek arról, hogy mit jelent a járművezetői hatékonyság a baleset megelőzésben, mert a cégvezetőket ez nem nagyon érdekli. Csak akkor, amikor egy baleset közvetlenül érinti a vállalatot. Nem mondom, hogy mit jelent a járművezetői tudatosság egy vállalatnak, mert a legtöbb saját járművel közlekedő cégvezető pontosan abban a betegségben szenved, amiben a legtöbb gépkocsivezető, meggyőződése, hogy jobb mindenkinél!

Van 6 tulajdonsága a rendszerünknek, ami segítségedre lehet

A cél, amit kitűztünk magunk elé talán sohasem teljesül.

Ezzel a tudattal, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele egy olyan rendszer építésébe, amely radikálisan megváltoztathatja a közlekedést a közutakon. Sőt, egy új lehetőséget nyit a fuvarozóknak szállítmányozóknak. Az mellett, hogy az átlagember támogatása kiemelt a számunkra.

Tick icon

Tudatosság

Mindegy, hogy hány éve van jogosítványod vagy mennyi ideje vezetsz egy szállítmányozó vállalatot, a Secret Eyes bizonyítja, hogy nem jól csinálod. Sokkal tudatosabban kellene végezned a munkát. Ez a rendszer tudja a módját, hogy miként segítsen!

Icon target

Adatrögzítés

A járművekbe szerelt “feketedoboz”, ami jelenleg a járműgyártók terve, egy olyan eszköz, ami lehetővé teszi az adatok utólagos kiértékelését. A Secret Eyes pedig egy rendszer, ami valós időben értékeli az adatokat és tárolja azokat utólagos elemzéshez kiegészítve a forgalmi környezet adataival. Ezen felül tervet készít, javasol és irányt mutat, hogy meg tudj előzni minden problémát.

Icon lock

Nyílt információ

A lakat alatt tartott információk minden esetben feltételezéseket, rossz döntésalapot és félresikerült dolgokat okoznak. A járművezetés és üzemeltetés nem tartalmazhat olyan információt, amely ezeket az információkat elzárja a járművezetők, közlekedők, cégvezetők, menedzserek elöl. A Secret Eyes kinyitja ezt a lakatot és az összefüggéseket mutatja meg a felhasználóknak.

Icon upwards

Fejlődés

Az összegyűjtött és felhalmozott valós, gyakorlati használatból eredő összefüggések és információk képesek tisztán megmutatni a rejtett vagy más néven láthatatlan lehetőségeket a fejlődésre és fejlesztésre. A minden elemet információt összegyűjtő Secret Eyes radikálisan és elképesztő gyorsan indít el magánszemélyt, vállalkozást, járművezetőt, közlekedőt a tudatosság, hatékonyság növelésének útján.

Icon signal

Közvetlen közlekedési kapcsolat

A három “K” felismerése megváltoztatott minket is. Ráébredtünk, hogy nem készíthetünk úgy el egy közlekedés támogató szoftvert, hogy csak és kizárólag egy-egy emberre koncentrálunk. Kiemelt figyelemmel kell lennünk a személy forgalomban folytatott tevékenységére, a forgalmi helyzetekre. A Secret Eyes a környezetet a felhasználóinkhoz viszonyított közúti szereplőket is figyeli és elemzi.

Icon document

Ismeretek

Elemeztünk, megtudtuk a hibáinkat és erényeinket, de mit kezdjünk mindezzel? A Secret Eyes hátterében egy közlekedési szakemberekből álló csapat, közlekedés pszichológusok, közlekedési szakjogászok, igazságügyi szakértők és közlekedési mérnökök dolgoznak. Segítségükkel az adatokból a felhasználóinkra szabott, gyakorlati tudásanyag áll mindenkinek a rendelkezésére, amely nem nyilvánosan, viszont elképesztően hatékonyan segít biztonságosabbá tenni a közlekedést!

Változtasd meg a profitod, növeld meg a fuvardíjakat és legyen kiemelkedő a piaci helyzeted!

Termékeink

Nincs eltérés a szolgáltatások között! Mindenkinek minden szolgáltatás korlátlanul áll a rendelkezésére, amelyet elérhet a szoftverünkkel.

Shop