Hol vannak a veszélyek az utakon? Tudd meg te is!

Jó volna látni, hogy ki veszélyes ránk. Ki vagy mi vár minket a kanyar, a domb után. Jó volna távol maradni a vészhelyzetektől. 
Mindez egyszerűen megoldható. Kezdj el használni egy eszközt, ami segít ebben! Tudd meg, hogy merre vannak a veszélyek!

Milyen célokkal fejlesztjük a SAFETY EYE rendszert?

Gyakorlatban teljesen megszüntetni a baleseteket

Fenyegető veszélyek

Időről-időre mindannyian belekerülünk önhibánkon kívül, veszélyes helyzetekbe. Az is előfordul, hogy baleset részesei leszünk. Ma senki sem tudja, hogy a veszélyek hol és mikor várnak rá!
A SAFETY EYE rendszert erre fejlesztjük. Az útvonalunkon előttünk kialakuló vagy jelen lévő veszélyek előre jelzésére.

Közlekedési kultúra

Gyalogosok, motorosok, kerékpárosok, autók, teherautók, buszok és sok egyéb közlekdő. Okos autók, okos funkcióval, az ember aki mindezt irányítja, a háttérbe szorul, és nem támogatjuk.
A SAFETY EYE közlekedési eszköztől függetlenül, a minket támogatva segít, megváltoztatni a közlekedési kultúrát!

Információ

A SAFETY EYE kiemelt feladata, hogy a közlekedésben keletkező információkat és tapasztalatokat eljutassa a járművezetőkhöz és közlekedőkhöz. Biztonságunkat alapvetően a tudásunk határozza meg. A SAFETY EYE a tudás megszerzésére biztosít alternatívát!

SAFETY EYE

Mesterséges intelligenciával a biztonságunkért

A rendszerünk nem akarja okossá tenni a járműveket. Az embereket fogja ellátni információval. Azokkal az információkkal, amelyek mindeddig rejtve voltak előttünk.

A közlekedési eszközök információt hordoznak. Érteni kell a nyelvüket, úgy sokkal messzebb látunk, mint eddig bármikor. A SAFETY EYE lefordítja a környezetünkben “elhangzó” információkat és kiegészíti a saját magunk által generált közlekedési nyelvvel.

Mi ennek a következnénye?

Mások szokásainak és cselekedeteinek előrejelezhetősége. A személyes biztonságunk garantálhatósága. A közlekedési helyzetek kiértékelhetősége. Szabad és tudatosabb közlekedés megalkotása. A jövő járműveinek sokkal emberbarátabb kialakíthatósága.

SAFETY EYE - PRESENTATION , tervezte: András Varga

SAFETY EYE

Amiért más ez a megoldás

A teljesség igénye nélkül és számos újdonságot kihagyva, szerintünk az alábbiak miatt alapvetően eltér a közlekedéstámogató és aktív balesetmegelőzési rendszer más megoldásoktól. 

Valós idejű előrejelzés

A jármű vezetőjének és a közlekedés szereplőinek támogatása “real-time”, azaz valós idejű tájékoztatással. A célunk, hogy a rendszerünk minden előre látható helyzetet felismerve, valós időben tájékoztassa a közlekedőket.

Személyes megoldások

Nem lehet sablonokat alkalmazni, ezért a rendszert úgy fejlesztjük, hogy az egyént a személyes tulajdonságai alapján támogatjuk. Elérni a változást csak akkor tudjuk, ha nem próbálunk meg mindenkit egyformának tekinteni. Erősítenünk kell az egyéni előnyöket és segítenünk kell fejleszteni az esetleges gyengébb egyéni tulajdonságokat.

Automatikus figyelmeztetés

A rendszer alkalmas arra, hogy a felismert összefüggéseket a lehető legegyszerűbb módon eljuttassa a felhasználóinak.

Azon dolgozunk, hogy gyakorlatban megjelenítsünk olyan információkat, amelyek jó eséllyel – a biztonságunk érdekében – megváltoztatnak helyzeteket közlekedésben!

Rólunk

Kik vagyunk?

Az AI-GTS Kft. egy olyan vállalkozás a számunkra, amely lehetőséget biztosít arra, hogy hitvallásunkat követve bizonyíthassuk, hogy a biztonságos közlekedés mindenkinek jár.

Ez a mozgatórugója a csapatunknak, ezért dolgozunk.

Létrehozunk, egy rendszert, ami a gyakorlatban képes támogatni és visszajelzést adni a közlekedésben résztvevőknek, és amely hozzájárul a balesetmentes közlekedéshez.

A rendszert folyamatosan fejlesztjük és 2021. év végére már letölthető lesz alkalmazásunk is, amely a vezetés közben is képes lesz jelentéseket küldeni, amit addig is SMS formában kaphatnak meg a felhasználók.

Ready to use.
Perfect fo anything.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Easy to use

Easy to use

Easy to use

Kedvenc részünk

Ügyfeleink véleménye a legfontosabb számunkra, ezért bátorítjuk Önt is, hogy mondjon véleményt Facebookon, Google Cégem profilon, személyesen a Secret Eyes-ról, amit aztán megoszthatunk mindenki mással!

pexels-photo-937481-transparentcrop.png

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

John Doe

Előnyök

Megalapozottabb döntések a közlekedés során. 

Láthatóvá tett vészhelyzeti információk. 

Tudatosabb közlekedés. 

Költséghatékony és pénzkímélőbb járműfenntartás. 

Személyre szabott önfejlesztési lehetőségek. 

Biztonságosabb közlekdés.

Megéri a rendszerünket választani

Támogatás

Kiemelten támogatjuk felhasználóinkat. Nincsenek kiemelt támogatási csatornák, hiszen a közlekedésben is mindenki részt vesz. Mindenkinek biztosítjuk a támogatási szolgáltatásunkat az online felületeinken 7/24 órában elérhető szolgáltatással.

Közösséget alkotunk

Szakértőket és releváns közlekedési információkat érhetnek el a felhasználóink az oldalainkon. Mi, SAFETY EYE használók elkülönülünk azoktól, akik nem vállalják a felelősséget a közlekedés során. Mindez a nap 24 órájában a hét minden napján folyamatosan elérhetővé tesszük.

Újdonság

Olyan kezdeményezés a SAFETY EYE, amely folyamatos fejlődésen megy keresztül, amelyet a felhasználókkal közösen végzünk. Nem előre kitalált, hanem a valóságra a gyakorlatra épített szolgáltatást valósítunk meg, amely nyitott a felhasználóink igényére. Megkülönböztetett szerep jut a felhasználóinknak a rendszer támogató szerepének kiépítésében.

Partnereink